Skip to main content

C.S.F.R. Quo Vadis (christelijk)

Wij zijn een groeiende christelijke studentenvereniging in het mooie Nijmegen met ongeveer 60 leden. Lijkt het je wat om lid te worden van onze vereniging, dan willen we je hierbij alvast van harte uitnodigen voor de introductie.

Ichthus Nijmegen (christelijk)

Ichthus is een mix van gezelligheid, verdieping en een breed scala aan activiteiten. Ichthus: geloof in je studententijd! Spreekt dit je aan? Kom dan een keertje langs!

Katholieke Studenten Nijmegen (katholiek)

De activiteiten van KSN richten zich op drie pijlers: ontmoeting en vriendschap, verdieping en vorming, en viering en zending.

Navigators Nijmegen (christelijk)

De Nijmeegse Studentenvereniging de Navigators (NSN) is een christelijke studentenvereniging met meer dan 200 actieve leden. Wij gaan voor diepgang en gezelligheid in onze studententijd!

VGSN-TQ (christelijk)

De VGSN is een christelijke studentenvereniging in Nijmegen. We hebben ongeveer 65 leden die enthousiast en betrokken zijn. Onze drie pijlers zijn geloof, wetenschap en gezelligheid. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.