Skip to main content
QHarmony (studentenorkest)

QHarmony is het grootste studentenorkest van Nijmegen, met ruim zeventig leden, merendeels studenten van de Radboud Universiteiten de Hogeschool van Nijmegen en Arnhem (HAN). Met ons uitdagend en gevarieerd repertoire geven we per jaar ongeveer vier concerten in en buiten Nijmegen. Bovendien gaan we ieder jaar op repetitieweekend en om de twee á drie jaar gaan we op concertreis naar het buitenland (Duitsland, Boedapest, Praag). Daarnaast organiseren we gedurende de verenigingsjaren ook veel niet-muzikale activiteiten.

Lid worden bij QHarmony studentenorkest

Lid worden? Neem contact op met onze secretaris, kom langs op een repetitie en speel direct mee! Tevens houden we elk jaar open repetities (voor iedereen toegankelijk) in september en januari. Twijfel je nog? Lees de enthousiaste verhalen van onze leden op de QHarmony Facebookpagina en laat je overtuigen!

Voordelen lidmaatschap QHarmony

  • een muzikale studententijd,
  • veel nieuwe vrienden,
  • gezelligheid,
  • heb je geen eigen instrument, informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

Wil je dus naast je studie lekker muziek maken? Neem dan even contact op met onze secretaris (secretaris@qharmony.nl) of vul het formulier op de website in. Je moet wel minimaal B-niveau hebben om lid te worden.

Contact QHarmony studentenorkest

Villa Nova
Derde van Hezewijkstraat 2
6542 JP Nijmegen

secretaris@qharmony.nl
www.qharmony.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.