Skip to main content

Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen

Het Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen (BOS) is het overkoepelend orgaan van de 6 grootste studentenverenigingen van Nijmegen. Het B.O.S. behartigt de belangen van de studentenverenigingen op universitair en gemeentelijk niveau en op de HAN.

Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock (koor)

Wil jij zingend je studie door? Dat kan bij het Nijmeegs Studentenkoor Alphons Diepenbrock! Het koor telt ongeveer 70 leden en is georiënteerd op klassieke muziek. 

Nijmeegs Studentenorkest Collegium Musicum Carolinum (orkest)

Het Nijmeegs studentenorkest Collegium Musicum Carolinum is een symfonieorkest dat voornamelijk bestaat uit studenten, oud-studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit en de HAN.

QHarmony (studentenorkest)

QHarmony is het grootste studentenorkest van Nijmegen, met ruim zeventig leden, merendeels studenten van de Radboud Universiteiten de Hogeschool van Nijmegen en Arnhem (HAN).

Rode Kruis Studentendesk Nijmegen

De Rode Kruis Studentendesk Nijmegen houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten rondom zelfredzaamheid voor studenten.

Trivium (debat)

De Nijmeegse Studentendebatvereniging Trivium is een jonge actieve vereniging. Sommige leden komen vooral om te debatteren, andere juist voor de gezelligheid.

Vegan Student Association (VSA)

Het doel van de Vegan Student Association Nijmegen (VSA) is om studenten van de Radboud Universiteit en de HAN die vegan zijn of interesse in veganisme hebben bij elkaar te brengen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.