Skip to main content
Navigators Nijmegen (christelijk)

NSN is een christelijke studentenvereniging van meer dan 210 actieve leden met de leus ‘bier en Bijbel’. Nijmeegse Studentenvereniging de Navigators is de plek om je geloofsleven te verdiepen, andere christenen te ontmoeten en vriendschappen op te bouwen.

Christus kennen en hem bekend maken

Onze christelijke geloofsovertuiging is wat ons drijft en God is onze samenbindende factor. NSN is een levendige vereniging met veel diversiteit en ruimte voor discussie. Onze leden hebben verschillende (niet-) kerkelijke achtergronden en samen gaan we voor het motto ‘Christus kennen en Hem bekend maken’. Regelmatig kom je samen in je kringhuis om een mooie avond te beleven, te genieten van lekker eten en God te zoeken. Eén keer in de twee weken gaat het kringhuis uiteen in kringen om samen Bijbelstudie te doen en na te denken over wie God is en welke plek Hij heeft in ons leven. Bij NSN vind je ook diepgang tijdens lezingen, gebedsmomenten en verenigingsweekenden. Daarnaast hebben we gedurende het jaar missionaire activiteiten en willen we elkaar toerusten en uitdagen om Christus bekend te maken onder studenten in Nijmegen. 

Activiteiten Navigators

Bij NSN genieten we volop van het studentenleven. Op woensdagavond sluiten we om 22:00 onze verenigingsavond af met een borrel in de sociëteit. Iedereen die zin heeft in een biertje, gezelligheid of een goed gesprek, is van harte welkom. Als grootste christelijke studentenvereniging van Nijmegen organiseren we mooie feesten, vieren we een week lang onze verjaardag met een groots gala als afsluiting, een avontuurlijk liftweekend en vele andere activiteiten. NSN is een middelgrote vereniging en daarom groot genoeg om veel activiteiten te organiseren en klein genoeg om alle leden van de vereniging te leren kennen. NSN is hiermee samen te vatten in onze leus ‘Bier + Bijbel’, wat staat voor het uitleven van je geloof in jouw studententijd. Diepgang gaat samen met gezelligheid.

Met een vereniging van 213 man en een heel netwerk aan zuster- en broederverenigingen moet dat zeker lukken! Daarnaast kun je deelnemen aan allerlei activiteiten, je gaven en talenten ontwikkelen door commissiewerk en diepgang zoeken in je geloof. Als je eens een kijkje wilt nemen, ben je van harte welkom bij één van onze activiteiten.

Contact Nijmeegse Studentenvereniging de Navigators

Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen

bestuur@navigatorsnijmegen.nl
www.navigatorsnijmegen.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.