Skip to main content
Karpe Noktem

Karpe Noktem is een dynamisch alternatief voor iedereen die zich niet tot traditionele verenigingen aangetrokken voelt. Wij brengen HBO- en WO-studenten op een ongedwongen manier samen. De meeste verenigingen eisen van nieuwe leden een ontgroening en jarenlange aanwezigheidsplicht. Karpe Noktem wil vooral veel bieden: concerten voor de muziekfreaks, roadtrips voor de avonturiers, ledenblad Akta Nokturna voor fotografen en literair talent, poker voor de gokkers en een wekelijkse borrel voor de stamgasten.

Activiteiten Karpe Noktem

Bij Karpe Noktem maken de leden de vereniging. We bieden vrijwel constant activiteiten aan die door actieve leden zijn georganiseerd. Daardoor blijft iedereen bij elkaar betrokken en is er voor ieder wat wils. Zo leer je ook heel snel je nieuwe stad kennen.

Ongedwongen, actief, dynamisch en veelzijdig

Dus: wil jij nog iets gezelligs doen naast je studie? Wil je niet alleen bij je studie blijven hangen? En wil je nog iets ondernemen en zien van de wereld? Ongedwongen, actief, dynamisch, veelzijdig. Karpe Noktem... anders ook!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Karpe Noktem

secretaris@karpenoktem.nl
karpenoktem.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.