Skip to main content
Ichthus Nijmegen (christelijk)

Ichthus heeft ongeveer 40 leden die allemaal actief zijn in de vereniging. Hierdoor kent iedereen elkaar en zijn we een hechte, gezellige groep studenten met diverse studierichtingen, persoonlijkheden en verschillende kerkelijke achtergronden. We zijn erg betrokken met elkaar, waardoor er vaak mooie vriendschappen ontstaan. We hebben bewust geen ontgroening (of iets wat daarop lijkt) of vaste instroommomenten: je bent altijd welkom!

Verenigingsavond Ichthus Nijmegen

Dinsdag is onze vaste verenigingsavond. De ene week houden we kring, waarbij vaste groepjes samen eten, Bijbelstudie houden, bidden en zingen. De andere week hebben we een gemeenschappelijke avond, met de hele vereniging. Deze hebben wisselend geestelijke, wetenschappelijke en maatschappelijke thema's. Daarnaast zijn er algemene ledenvergaderingen (ALV's) en ontspannende avonden. Zo hebben we de ene week een Tweede-Kamerlid op bezoek, terwijl we de keer erna een talentenjacht organiseren of een ethische discussie houden.

Vele activiteiten Ichthus Nijmegen

Hiernaast hebben we veel 'losse' activiteiten, zoals samen schaatsen, iemand helpen verhuizen of chillen op het strand. Als hoogtepunten van het jaar gelden natuurlijk het introweekend, kerstdiner, gala en de diesweek. Ook hebben we af en toe activiteiten met de andere Ichthusverenigingen in het land en met IFES, zoals sporttoernooien en conferentieweekenden. Je hoeft natuurlijk niet met alles mee te doen: wij bieden het aan en je kiest zelf welke activiteiten je aanspreken en waar je aan mee wilt doen. Via de wekelijkse digitale nieuwsbrief (de Wakemail), onze sociale media en onze website blijf je op de hoogte.

Kortom, Ichthus is een mix van gezelligheid, verdieping en een breed scala aan activiteiten. Ichthus: geloof in je studententijd!
Spreekt dit je aan? Kom dan een keertje langs!

Contact Ichthus Nijmegen

Groesbeeksedwarsweg 161
6521 DG Nijmegen

secretaris@ichthusnijmegen.nl
www.ichthusnijmegen.nl
Facebook

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.