Skip to main content
C.S.F.R. Quo Vadis (christelijk)

Wij zijn een christelijke studentenvereniging en zijn sinds 24 april 2008 officieel dispuut van de C.S.F.R. Hiermee zijn wij het jongste dispuut van de C.S.F.R. De C.S.F.R. heeft als uitgangspunt de Bijbel met de drie Formulieren van Enigheid. Dit komt tot uiting in bijbelkringen en studiekringen. De C.S.F.R. is in bijna iedere studentenstad wel te vinden zoals te zien is op www.csfr.nl. Kenmerkend voor de C.S.F.R. zijn haar verwantschap aan de gereformeerde beginselen, haar studiekarakter en haar studentikositeit.

Lid worden bij dispuut Quo Vadis

Wij zijn een groeiende studentenvereniging in het mooie Nijmegen met ongeveer 60 leden. Woensdagavond is onze verenigingsavond en dan hebben we Bijbelstudies, borrels, gezellige activiteiten en studiekringen waar we allerlei interessante onderwerpen (bijv. C.S. Lewis, muziek en politiek) bestuderen. 

Voor komend jaar zijn we op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je wat om lid te worden van onze vereniging, dan willen we je hierbij alvast van harte uitnodigen voor de introductie. Onze introductie is geheel vrijblijvend en bestaat uit een leuk programma waardoor je onze vereniging en andere eventuele nieuwe leden beter leert kennen. Zeker een aanrader!

Contact C.S.F.R. Nijmegen

Pater Brugmanstraat 55
6522 EH, Nijmegen

info@csfrnijmegen.nl
www.csfrnijmegen.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.