Skip to main content
Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen

Het Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen (kortweg B.O.S.) is het overkoepelend orgaan van de 6 grootste studentenverenigingen van Nijmegen. Het B.O.S. behartigt de belangen van de studentenverenigingen op universitair en gemeentelijk niveau en op de HAN. Daarnaast organiseren we gedurende het jaar verscheidene activiteiten voor onze leden en (aankomend) studenten.

Lid worden bij een studentenvereniging in Nijmegen

Ga je aankomend jaar studeren en heb je interesse in de mooiste studentenverenigingen die Nijmegen rijk is? Kijk dan op deze website of op onze website om meer te weten komen. De verenigingen hebben elk een eigen identiteit, maar bieden je allemaal een geweldige studententijd!

Contact Bestuurlijk Overleg Studentenverenigingen

Van Schaeck Mathonsingel 10
6512 AP Nijmegen

bestuur@bosnijmegen.nl
www.bosnijmegen.nl

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.