U bent hier

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Nijmegen Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Nijmegen Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Nijmegen

Als je op zoek bent naar de beste plekken om in Nijmegen te gaan stappen, ben je hier aan het juiste adres! In dit day-to-day overzicht vertellen we je waar je de beste feestjes en de leukste avonden gaat beleven! Be there or be square!

Leuke barretjes en restaurants in Nijmegen

Bourgondisch Nijmegen heeft leuke barretjes, shared dining concepten, gezellige kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen in Nijmegen? Onze favorieten lees je hier!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Alles over fitness in Nijmegen

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Nijmegen en alles wat je daarover moet weten.

Ontdek Nijmegen: top 5 culturele hotspots

Leuk die studenten zaterdagen, maar ontdek Nijmegen ook eens als een toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar in je woont.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en een nieuwe bar of feestje bezoeken in Nijmegen is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een festival of feestje in Nijmegen en geniet van de bourgondische én uitbundige sfeer van deze stad.