U bent hier

Waarom studeren in Nijmegen?

Wil jij studeren in Nijmegen? Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Lees hier waarom Nijmegen the place to be is!

Studentenstad Nijmegen

In Nijmegen vind je verschillende hogescholen en de Radboud Universiteit. Er zijn dus heel veel studiemogelijkheden, maar naast je studie wil je ook het studentenleven induiken. Dit kan door lid te worden van een van de studentenverenigingen. Van een oude gezelligheidsvereniging als Carolus Magnus tot de relatief jonge vereniging Ovum Ovum. Word je liever lid van een sportvereniging? Ook dat is mogelijk in Nijmegen! Kijk bij ons overzicht van sportverenigingen in Nijmegen welke sporten je allemaal kunt beoefenen!

Nijmegen is de oudste stad van Nederland, maar bruist van de energie. Je vindt er prachtige oude gebouwen, maar ook hippe winkels en horecagelegenheden. Geniet van een hapje en een drankje bij een van de gezellige barretjes en restaurants en ga stappen tot diep in de nacht. Of ontdek Nijmegen eens als toerist en check onze top 5 culturele hotspots!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Nijmegen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan maandelijks handige tips, toffe hotspots, vette evenementen, leuke vacatures en de nieuwste kamers in je mailbox!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Lees ook

hbo naar universiteit
Abonneren op