U bent hier

Waarom studeren in Nijmegen?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Nijmegen? Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Nijmegen ‘the place to be is’!

Nijmegen staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen die de stad telt. Er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo zijn de bekende en tevens oude studentenvereniging: Carolus Magnus en de relatief jonge vereniging Ovum Ovum in Nijmegen gehuisvest.

Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle sportverenigingen in Nijmegen vinden.

Het karakteristieke, bruisende karakter van Nijmegen vind je terug in de  hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots. Wil je Nijmegen echt ontdekken? Lees dan snel even de onze top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Nijmegen kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Nijmegen.

 

Lees ook

study university library
studeren students study
Abonneren op