U bent hier

Studentenverenigingen in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen aan een hogeschool of universiteit? Dan is het een goed idee om lid te worden bij een studentenvereniging! Je kan lid worden bij een gezelligheidsvereniging, studentensportvereniging, religieuze vereniging of studentenvereniging met een andere focus.

Lid worden bij een studentenvereniging in Nijmegen

Alle studentenverenigingen in Nijmegen hebben een eigen identiteit en zorgen ervoor dat jij het maximale uit je studententijd haalt. Sommige verenigingen hebben veel verplichtingen en een ontgroening, andere juist niet. Er is dus altijd wel een vereniging die bij jou past! Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Kijk dan op onze pagina over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging.

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Nijmegen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Nijmegen

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Nijmegen

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Nijmegen

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Nijmegen Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Overige studentenverenigingen in Nijmegen

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Nijmegen. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!