U bent hier

Studentenverenigingen in Nijmegen

Er zijn voor Nijmeegse studenten veel verschillende mogelijkheden om bij een vereniging actief te worden. Zo kan je lid worden bij een gezelligheidsvereniging, studentensportvereniging, religieuze vereniging of studentenvereniging met een andere focus.

Lid worden bij een studentenvereniging in Nijmegen

Alle studentenverenigingen in Nijmegen hebben een eigen identiteit en zorgen ervoor dat jij het maximale uit je studententijd haalt. Sommige verenigingen hebben veel verplichtingen en een ontgroening, andere juist niet. Er is dus altijd wel een vereniging die bij jou past! Weet je nog niet of een studentenvereniging iets voor jou is? Kijk dan op onze pagina over wel of niet lid worden bij een studentenvereniging.

Gezelligheidsverenigingen in Nijmegen

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Nijmegen

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Nijmegen biedt een groot aanbod van studentensportverenigingen. Van roeien tot tennis en zeilen. Voor elke student is er wel een sport te vinden!

Overige studentenverenigingen in Nijmegen

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Nijmeegse. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag