U bent hier

HAN introductieweek

Tijdens de HAN introductieweek Nijmegen krijg je praktische en inhoudelijke informatie over je opleiding, maar er worden ook veel sportieve en gezellige activiteiten georganiseerd. Ook organiseren de studentenverenigingen vaak open feesten in deze week. Na de intro ben jij dus helemaal wegwijs op de hogeschool én in de stad. Je weet waar je moet zijn voor je colleges, maar ook waar je kunt uitgaan met je nieuwe vrienden!

Elke opleiding heeft een eigen programma. Je maakt kennis met je aanstaande studiegenoten, docenten en de andere eerstejaarsstudenten. Onderdeel van je introductie is ook kennismaken met de HAN, de overige opleidingen en je nieuwe studentenstad. Er zijn verschillende activiteiten zoals een campusdag en de staddag, maar er zijn ook genoeg toffe feestjes die je kunt meepakken. Het hoogtepunt zal het eindfeest zijn. Dat wil je niet missen toch? 

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Nijmegen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

introductieweek nijmegen
studentenverenigingen nijmegen
Abonneren op