← Terug naar overzicht

Lekkerste lunch to go in Nijmegen

De deuren van de horeca zijn nog niet helemaal geopend, maar gelukkig kunnen we nog altijd een heerlijke lunch afhalen. Hiervoor kun je terecht bij onwijs veel restaurant in Nijmegen. Wil je weten waar je de lekkerste lunch in Nijmegen kan vinden? Lees dan snel verder!

Munt saladebar

In de stad kun je saladebar Munt vinden. Hier kun je niet alleen terecht voor salades, maar ook voor overheerlijke soepen, bowls, stamppot en sappen. Deze bar is opgericht door twee vriendinnen die allebei gezond en puur eten heel belangrijk vinden. Dus het is niet alleen gezond, maar ook beter voor het milieu! 

Café de blonde pater

Eén van mijn favoriete lunchplekjes is de blonde pater. Hier is enorm veel keus aan verschillende gerechten. Zelf heb ik er een keer een hele lekkere salade met garnalen gegeten. Naast salades kun je er ook terecht voor goed belegde boterhammen en heerlijke soepjes. Daarnaast verkopen ze er ook veel verschillende soorten tosti’s.

First things first

Heb je zin in koffie? Dan kun je terecht bij First Things First. Deze vind je niet in het centrum, maar in het Honigcomplex. Lekker dicht bij het Waalstrandje dus. Zo kun je van je lunch genieten tijdens een wandeling aan het strand of lekker ergens gaan zitten als het mooi weer is.

Yoghurt barn

Heb je niet zo zin in brood of salades? Ga dan eens langs bij de Yoghurt barn, midden in het centrum. Er is een enorme keuze aan yoghurt. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het wel. Van normale yoghurt tot soja yoghurt en van kokos yoghurt naar overnight oats. Bovendien hebben ze ook een groot assortiment aan toppings. Zo kun je denken aan verschillende soorten fruit. Bijvoorbeeld frambozen, mango of bosbes. Daarnaast hebben ze ook verschillende soorten chocolade, oreo-toppings, brownie, granola of kokossnippers. Krijg je ook al trek?

The tosti club

Ben je een echte liefhebber van tosti’s? Haal dan je lunch bij the tosti club. Hier hebben ze - je raadt het al - heel veel verschillende tosti’s. Van een basic tosti met kaas, tot een zoete tosti met chocolade en banaan. Daarnaast kun je bovenop je tosti nog kiezen voor extra toppingen.

Fresca

Een bekende lunchzaak in Nijmegen is Fresca. Hier verkopen ze gezonde producten, maar ook wat minder gezonde producten. Zo kun je voor de lunch kiezen uit bijvoorbeeld een broodje zalm of thai chicken. Ook kun je hier terecht voor verse soep of een bietenwrap. Als toetje kun je kiezen voor een lekker plakje bananenbrood of een appelcrumble.

Heb je de lunch al achter de kiezen en ben je op zoek naar een goed restaurant waar je avondeten kunt bestellen? Lees dan snel welke Nijmeegse restaurants bezorgen tijdens corona!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
kamer koel houden
Abonneren op