← Terug naar overzicht

De voordelen van een refurbished telefoon

Refurbished iPhone

Een kapotte telefoon? Dat is vervelend! We leven in een tijd dat onze telefoon onmisbaar is geworden. Dag en nacht willen we bereikbaar zijn en het wordt steeds moeilijker om ‘m te laten liggen. Als je telefoon kapot is, wil je natuurlijk zo kort mogelijk zonder telefoon zitten. Een optie is om een nieuwe telefoon te kopen of een refurbished. In deze blog zet ik de voordelen van een refurbished telefoon op een rijtje. Zo weet jij of het iets voor jou is!

Wat is refurbished?

Een refurbished telefoon is simpelweg een tweedehands telefoon, alleen dan helemaal gecontroleerd en opgeknapt. De eventuele kapotte onderdelen zijn vervangen en de schade is zoveel mogelijk gerepareerd. De telefoon wordt van binnen en buiten schoongemaakt en hiermee klaargemaakt voor een tweede leven! Omdat de telefoon weer als nieuw gemaakt is, krijg je ook garantie erbij. Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij snel kapotgaat of dat er iets niet werkt! 

Kostenbesparend

Zeker voor arme studenten zoals wij, is een betaalbare telefoon wel prettig. Het grootste voordeel is dan ook dat een refurbished telefoon een stuk goedkoper is dan een nieuwe! Je bespaart soms bijna de helft van de prijs. Dat is echt veel! Een nieuwe iPhone bijvoorbeeld, die is onwijs duur en bijna niet in één keer te betalen. Maar een iPhone refurbished is er wel voor een mooi prijsje. Een telefoon tijdens je studententijd is al duur genoeg, dus alle beetjes geld besparen kunnen geen kwaad!

Milieuvriendelijker

In plaats van dat er speciaal voor jou een nieuwe telefoon geproduceerd moet worden, geef jij een oude telefoon weer een nieuw leven. Het is eigenlijk een vorm van recyclen, want een oude telefoon wordt weer hergebruikt. Daarnaast bevat elektronica mega veel schadelijke en vervuilende stoffen die lastig afbreekbaar zijn. Dus beter om deze minimaal te houden! 

Modellen

Een ander voordeel aan een refurbished telefoon is dat er vaak ook nog oudere modellen verkocht worden. Echte Apple-fans of verzamelaars willen soms nog de oudere modellen, maar veel oude modellen worden niet meer verkocht in de winkels en kun je niet meer kiezen bij een abonnement. Refurbished kun je deze vaak nog wel krijgen! Er zijn veel verschillende modellen, dus voor ieder wat wils. Wat dacht je van een refurbished iPhone 8? Maar ook de nieuwste modellen zijn er, hoor!

Een refurbished telefoon is dus goedkoper, een stuk beter voor het milieu en beschikbaar in allerlei verschillende modellen. Zeker een aanrader!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden