← Terug naar overzicht

Kamer inrichten: online spullen bestellen

kamer inrichten

Yeah, een kamer gevonden! De tijd van je leven gaat nu echt beginnen! Ben je er klaar voor? Veel biertjes en katers, weinig geld en altijd een lege koelkast. Nu je een kamer hebt gevonden mag je beginnen met de inrichting hiervan. Omdat het shoppen in woonwinkels nu niet zo’n heel goed idee is en ook niet overal meer kan en mag, leg ik je uit welke dingen voor in kamer je makkelijk online kunt bestellen!

Kledingkast

Een kledingkast bestel je supermakkelijk online. Het is handig dat je de afmetingen duidelijk ziet staan en dat je dit meteen in je kamer op kunt meten. Eigenlijk is een kledingkast altijd zoals hij staat op de afbeelding op de website. Er kan dus weinig fout gaan. Een bijkomend voordeel is ook dat je zelf niet hoeft te sjouwen. Hij wordt lekker bij je thuisbezorgd en met een beetje geluk brengen ze ‘m ook nog boven! 

Raamdecoratie

Je zou het in eerste instantie niet denken, maar gordijnen kun je heel makkelijk online bestellen. Meestal staat er op de website een handige meetinstructie. Zo kun je bijvoorbeeld gordijnen op maat laten maken. Dit staat wel zo netjes! Ik zou houten jaloezieën kopen zeker aanraden! Dit geeft een gezellige sfeer, staat strak en ze zijn erg handig. Je kunt namelijk veel licht naar binnenlaten, zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken. 

Tv

Misschien is een tv online bestellen zelfs wel handiger dan in de winkel. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar in de winkel zie ik door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende tv’s, die in mijn ogen allemaal op elkaar lijken. Op de meeste websites kun je kijken per prijsklasse, merk of andere wensen die je hebt. Zo houd je een beter overzicht van alle verschillen en het aanbod wordt minder groot. Een tv is vaak nog de volgende dag in huis!

Planten

Planten online bestellen klinkt misschien een beetje gek, maar het is wel leuk! Want wat is er leuker dan een pakketje krijgen met een plant erin? Er zijn verschillende websites waar je superleuke planten kunt kopen. In de beschrijving staat hoe ze verzorgd moeten worden, waardoor jij meteen weet of het een plant voor jou is. Vaak zijn de planten online ook voordeliger dan in de winkels en er zijn regelmatig acties. Bijvoorbeeld op plantjes die niet verkocht worden, maar wel heel mooi zijn.

Heb je nog geen kamer gevonden in Nijmegen? Kijk dan snel in ons kameroverzicht van Nijmegen!

Meer studentennieuws

studentenleed zoenen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden