← Terug naar overzicht

Deze Nijmeegse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Eten afhalen en bezorging in Nijmegen

Door de maatregelen is het voor ons even niet meer mogelijk om buiten de deur te kunnen lunchen, borrelen of dineren. Daarom werken restaurants nu extra hard om jou alsnog jouw favoriete eten aan te kunnen bieden. Vele restaurants blijven afhaal en bezorging aanbieden. Deze lokale Nijmeegse restaurants kan jij supporten. 

Mr. Jack's

Mr. Jack’s biedt een combinatie van Griekse specialiteiten en Italiaanse gerechten aan op haar menukaart. Zij hebben ‘Jack in the box’ in het leven geroepen om ons in deze periode alsnog te kunnen voorzien van hun heerlijke eten. Dit varieert van Griekse grillgerechten zoals een giros-schotel of sirtaki-schotel, lekkere pasta’s en pizza’s en ovengerechten. Je kan deze maaltijden op telefonische bestelling afhalen aan de Voorstraat. Wil je jouw ‘jack in the box’ liever laten bezorgen? Stuur dan een appje met je bestelling naar 06-16118628, betaal de Tikkie en de bestelling komt jouw kant op! Mr. Jack’s staat elke dag voor je klaar van 16u tot 21u.

Why not

De naam zegt het al, why not? Dit restaurant biedt van alles aan op haar menukaart. Van een lekkere lunch tot borrelhap of avondmaaltijd. Als voorgerecht carpaccio of een steak tartaar. Gamba’s met risotto als hoofdgerecht. En als afsluiter een Oreo Cheesecake. Klinkt goed toch? Bekijk het menu voor al het andere eten die het restaurant aanbiedt. Why not biedt van woensdag tot en met zondag van 12u tot 20u afhaal en bezorging aan. Geen problemen met afhalen? Dan krijg je 20% korting. Laat je het liever bezorgen, bestel dan vanaf 25 euro.

Kaniwa

Kaniwa is een Aziatisch restaurant aan de Bloemenstraat. Er staan poke bowls op het menu, sushi en bijgerechten. Ook bieden ze studentenmenu’s aan voor een goedkoop prijsje en hebben ze nog vele andere acties lopen op hun site. Check it out! Eten afhalen is elke dag mogelijk tussen 15u en 21:30u. Eten bestellen kan elke dag tussen 16u en 21:30u.

Don pablo

Don Pablo biedt Mexicaanse en Argentijnse maaltijden aan. Onder het motto: ‘Don Pablo en casa’ kan je je Mexicaanse hapjes thuis laten bezorgen, maar ook afhalen. Op het menu staan kleine hapjes zoals calamares en gamba’s. Fajitas en burritos als hoofdgerecht. En als nagerecht typische Mexicaanse churros. Je kan je eten bij Don Pablo afhalen en laten bezorgen. Van dinsdag tot en met zondag van 17u tot 22u aan de Hertogstraat.

Wally

Wally biedt in haar restaurant de wally-walk-thru aan. Hier kan je je heerlijke burgers en frietjes komen afhalen in het restaurant. Bij Wally kan je niet alleen kiezen voor de standaard cheeseburger, maar ook voor een bonenburger, zwamburger of de huisgemaakte wallyburger. Wally is geopend van woensdag tot en met zondag van 17u tot 21u aan de Hertogstraat.

Let wel op dat restaurants het heel druk hebben deze dagen door het afhalen en bezorgen. Geef dus alvast telefonisch je bestelling door voordat je iets afhaalt. Zo kunnen de restaurants jouw bestelling goed en snel klaarmaken! Kook je liever zelf iets thuis? Dit zijn gemakkelijke, gezonde en goedkope recepten.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden