← Terug naar overzicht

Winterse hotspots in Nijmegen

winterse hotspots in Rotterdam

De nachten zijn nog steeds kort, de dagen koud en nat, dus waar heb je dan het meest behoefte aan? Juist, een lekkere hotspot om bij te komen en op te warmen! Dus bij deze: winterse hotspots in Nijmegen!

Nijmegen is een heerlijke stad om door rond te lopen, zelfs op een frisse of druilerige winterdag. De knusse straatjes en gezellige sfeer zorgt ervoor dat je het ellendige weer even vergeet en vrolijk kunt gaan shoppen, of gewoon lekker rond wandelen. En als je het dan eenmaal een beetje koud begint te krijgen, dan kun je bij de volgende plekken heerlijk bijkomen en opwarmen.

Credible

Hotel Credible is zoveel meer dan alleen maar een plek voor toeristen om te overnachten wanneer ze Nijmegen bezoeken. Zodra je er binnenloopt, voelt het alsof je in een woonkamer terecht bent gekomen. Er heerst een heerlijke, huiselijke sfeer en de kasten liggen vol met spul voor vermaak: platen, boeken en spelletjes. En als je niet meer naar huis wilt, kun je er ook nog eens blijven slapen.

Fika

Wie winter zegt, zegt kou. En wie kou zegt, zegt Scandinavië. En bij Fika is de cirkel weer rond, want dit lunch- en borrelcafé is compleet geïnspireerd op Scandinavië. Je waant je voor even op vakantie, in plaats van in de dagelijkse, Nijmeegse sleur. Bovendien is Fika een geschikt café om lekker te zitten studeren, dus je hebt ook nog eens een goed excuus om er te gaan zitten.

Mr. Jack’s

Een absoluut begrip onder Nijmeegse studenten. En als je het nog niet kende, moet je er zeker een keertje naartoe: Mr. Jack’s Grieks-Italiaans restaurant. Het restaurant is mediterraans ingericht en straalt warmte en gezelligheid uit. Zeker na een koude winterdag in de stad is het heerlijk vertoeven hier. En wat misschien nog wel het mooiste is? De kaart is zeer uitgebreid en heel betaalbaar. Lekker eten voor weinig geld, daar krijgen we het toch allemaal warm van?

Ben je eigenlijk al wel helemaal klaar met de winter en kun je niet wachten tot het weer lente is? Hou nog even vol! En in de tussentijds hebben wij nog wat tips tegen een winterdip! Daar ga je die laatste maanden vast mee doorkomen.

Meer studentennieuws

student room
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden