← Terug naar overzicht

Valentijnsdag vieren in Nijmegen

Valentijnsdag in Nijmegen

Op 14 februari is het weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. De een vindt het niks, de ander is op zoek naar dè perfecte date in Nijmegen. Nou, hier heb je wat ideeën!

Nijmegen kan een erg romantische stad zijn. De straatjes in het centrum zijn gezellig en knus, er zijn meer dan genoeg cafétjes waar je lekker in kunt duiken, genoeg restaurantjes waar je samen een hapje kunt eten en voldoende activiteiten waarbij je elkaar beter kunt leren kennen.

Romantische wandeling door Nijmegen

De straatjes van Nijmegen zijn gezellig en knus, en er is in en rondom de stad voldoende mogelijkheid om gezellig samen te wandelen. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Waalkade, door de Ooijpolder of wandel over de Waalbrug. Het aangezicht van de skyline van Nijmegen kan adembenemend zijn bij zonsondergang.

Hapje en een drankje

Nijmegen heeft verder voldoende gelegenheden waar je lekker een hapje of een drankje kunt doen. Op de Waalkade alleen al zijn er voldoende gezellige tentjes waar je even naar binnen kunt gaan en op kunt warmen. Denk bijvoorbeeld aan De GelagkamerDock 17 of de Pannenkoekenboot.

Samen wat leuks doen in Nijmegen

Verder zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten te vinden in Nijmegen, voor tijdens een date. Zo kun je bijvoorbeeld samen gaan poolen, bij Café Pool of het House of Billiards. Of ga gezellig bowlen bij Olround. Ook mini-golf is een leuk idee, dat kan bij LaserQuest! Ook schaatsen is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen én lekker bezig te zijn. Hiervoor moet je bij Triavium zijn!

Zoals je kunt lezen is er meer dan genoeg te doen in Nijmegen, voor op een leuke date. Heb je het niet al te breed? We hebben een blog over lekker en goedkoop eten in Nijmegen die je zeker een keertje kunt checken!

Meer studentennieuws

student room
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden