← Terug naar overzicht

Oud en nieuw in Nijmegen!

Nog even en het is weer zover! Dan knallen we het oude jaar uit, en het nieuwe jaar in. Een feestelijke gelegenheid, want er breekt weer een nieuw decennium aan. En waar je dat moet gaan vieren? Dat lees je hier!

De keuze is reuze

Het zal je niet verbazen dat er op zo’n beetje elke straathoek van Nijmegen wat te doen is in de nacht dat we 2019 uitzwaaien en 2020 verwelkomen. De drank gaat rijkelijk vloeien, de Nijmeegse dansvloeren gaan overuren maken en er zal ongetwijfeld ook flink wat liefde gedeeld worden gedurende deze mooie nacht. Sla een stevige bodem van oliebollen en appelbeignets, stuur iedereen alvast een ‘Happy new year’-appje (want dat gaat je om middernacht toch niet lukken) en ga op stap!

NYE: Een overzicht

Ik zal het niet moeilijker maken dan het al is. Hieronder, op willekeurige volgorde, een lijstje (en links) met diverse festivals, concerten en feestavonden die er georganiseerd worden in Nijmegen:

Be there or be square

Nou, meer dan genoeg alternatieven om niet bij je ouders thuis te hoeven zitten, lijkt me zo. Maar let op: veel van deze feesten hanteren een voorverkoop van tickets. Als je dus tot het laatste moment wacht met kaarten bestellen, is de kans groot dat je te laat bent (en dus een vierkant bent...) En je weet het: een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Gelukkig nieuwjaar!

Heb je geen zin in al dat feestgedruis en alle drukte? Dan is lekker thuis met wat hapjes, drankjes en een hoop gezelligheid natuurlijk ook altijd een goed idee. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: het is jouw feestje. Zo lang je er maar voor zorgt dat het gezellig is! Heb je inspiratie nodig om oud en nieuw eens even helemaal anders te vieren? Lees dan ook onze blog How about: oud en nieuw vieren op een andere manier?! En misschien voorkom je dan wel dat je op 1 januari geveld bent door een kater. Maar aan de andere kant, kan het nieuwe jaar alleen maar beter worden als je 2020 begint met een kater!

Meer studentennieuws

student room
tv top 5
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden