← Terug naar overzicht

Dansen als sport in Nijmegen!

Passion With Flow logo

De gemiddelde student vindt dat hij of zij wel wat meer zou mogen bewegen. Maar een rondje hardlopen door het park of een jaarabonnement afsluiten bij de sportschool staan we niet echt om te springen. Toen je klein was kon je gemakkelijk allerlei sporten doen, maar tegenwoordig bestaat dat niet voor studenten óf de kosten zijn belachelijk hoog. In Nijmegen zijn er genoeg sportscholen om aan je aanbevolen hoeveelheid beweging per week te komen. Maar of dat leuk is? Nah. Gelukkig is er iets wat wél heel leuk is voor (aankomende) studenten uit Nijmegen en omstreken.

Voetjes van de vloer

Ik ben nou niet bepaald een sportief type. Vroeger heb ik altijd gedanst en het lijkt me fantastisch om, als ik toch een sport moet doen, weer te dansen als sport. Zo'n sportschool is niets voor mij en voor regelmatig hardlopen heb ik geen discipline. Maar dansen, dát is een ander verhaal. Daar word ik blij van, maar vaak heb je als student als enige optie Zumba om te dansen en daarvoor moet je ook een abonnement afsluiten bij de sportschool.

Passion With Flow in Nijmegen

Maar nu heb ik iets nieuws ontdekt voor alle (aankomende) studenten in Nijmegen en omstreken! In Nijmegen zit namelijk de dansschool Passion With Flow! Hier kun je terecht voor je heerlijke portie dans, zo vaak als je wilt! Je kunt hier lessen Salsa, Bachata, Kizomba, West Coast Swing en Zouk volgen! Het maakt niet uit of je een ervaren danser bent of dat je het nog nooit hebt gedaan. Mocht je het nou een beetje spannend vinden, dan kun je ook een privé les aanvragen om de eerste basics alvast te leren voordat je aan een groepsles begint. 

Kosten

De kosten voor de danslessen zijn voor alle soorten dans €90,- per 12 lessen. Dit is maar €7,50 per les! Je kan mee komen doen met de les wanneer het jou het beste uitkomt. Of dat nou één keer per week is of één keer per twee weken. Mocht je nou twee keer per week willen, dan is het een mooie bijkomstigheid dat je dan 10% korting krijgt! En voor jou als student is het helemaal feest, want je krijgt studentenkorting, maar liefst 10%! Als je als student dan meerdere danslessen per week volgt, krijg je dus 20% korting. Op die manier betaal je nog maar €6,- per les. Da's geen geld!

Iedereen is welkom

Passion With Flow laat weten dat iedereen welkom is. Jong of oud, man of vrouw, ritmisch of niet ritmisch, student of geen student. Je mag je alleen inschrijven, maar ook samen met een partner. Je zal altijd dansen met een partner, maar Passion With Flow regelt voor jou een mannelijke of vrouwelijke danspartner mocht je je alleen hebben ingeschreven.

Lijkt het je wat, maar weet je het niet helemaal zeker? Van 2 t/m 6 september vinden de gratis proefdanslessen plaats! Je hoeft je niet in te schrijven, maar kunt gewoon binnen komen wandelen. Alle proefdanslessen vinden plaats tussen 19.00 en 22.00 uur. Veel plezier :-)!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Nijmegen Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

sport tennis
Abonneren op