U bent hier

Tandarts in Nijmegen

Als je in Nijmegen gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen.

Tandarts vinden in Nijmegen

Ga je in Nijmegen wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Nijmegen. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Nijmegen.

Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts. Een goede tandarts is belangrijk, zodat je niet over een paar jaar voor onnodige extra kosten voor je gebit komt te staan. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Nijmegen naar een van de volgende spoedtandartsen.

Op zoek naar een spoedtandarts in Nijmegen

Het kan voorkomen dat je in de avonduren of in het weekend ernstige pijnklachten of andere gebitsproblemen krijgt. Soms zo erg dat dit niet tot de volgende dag kan wachten. Gelukkig kan je dan terecht bij de volgende spoedgevallendiensten in Nijmegen.

Tandartsenpost Nijmegen

Weg door Jonkerbos 106
6532 SZ Nijmegen
0900 – 8276456
tapnijmegen.nl

Tandarts praktijk Villa Westhof Nijmegen Oost

Berg en Dalseweg 172
6663 CC Nijmegen
024 323 3366
tandartsnijmegenoost.nl

Tips voor een (studenten)tandarts

We hebben een aantal tips voor tandartsen in Eindhoven die ook interessant zijn voor studenten. Dit zijn de volgende drie praktijken.

Tandartspraktijk E. Maenen

Bijleveldsingel 74
024-3221430
tandartsmaenen.nl

Mondzorg Oost

Berg en Dalseweg 61
Nijmegen
024-3294238
mondzorgoost.nl

Tandartspraktijk O.G.H. Bosch

Oranjesingel 49
Nijmegen
024-3228181
tandartsbosch-nijmegen.nl

Tandartspraktijk Estourgie

Molenweg 190
Nijmegen
024-3771319
tandartspraktijkestourgie.nl

Heb jij zelf ervaring met een goede tandarts? Laat het ons weten via : redactie@studentensteden.nl, zodat we jou en andere studenten nog beter kunnen informeren.

Waar op letten bij tandarts kiezen

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen. Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisme je tandarts heeft. Kan je tandarts maar heel weinig zelf doen? Dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering en naar de tandarts vergoeding die je zorgverzekering verplicht is om te betalen.

Overstappen van tandarts

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts.

TIP: Vind ook je huisarts in Nijmegen

Tandarts in Nijmegen

Tandartspraktijk Dukenburg

Een gezonde mond begint met een goede hygiëne: daar streeft Tandartspraktijk Dukenburg naar. Als uw mondcoach willen wij hierin u zo goed mogelijk adviseren. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Van melktanden tot implantaten: iedere patiënt is bij ons van harte welkom. We bieden u de best mogelijke mondzorg op ieder gebied. 
 
Meijhorst 7029 
6537 EP Nijmegen 
024 – 3450850 
info@tandartspraktijkdukenburg.nl

Tandartspraktijk Rutgers en Kwakkernaat

De tandartsen en het team van Tandartsenpraktijk Rutgers en Kwakkernaat bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en uw gezondheid.

 
Bijleveldsingel 22 
6521 AT  Nijmegen 
 024-3229835

 

Lees ook

soa test
soa-test
Abonneren op