← Terug naar overzicht

Open dag Radboud Universiteit

Radboud Universiteit – Comeniuslaan 4, 6525 HP , Nijmegen

Beschrijving

Open dag

Open dag 25 maart 2017

Drie keer per jaar organiseren we op de campus een Open dag. De eerstvolgende mogelijkheid is op zaterdag 25 maart 2017. Tijdens de Open dag kun je je goed oriënteren op een universitaire opleiding; je komt alles te weten over het bacheloronderwijs in Nijmegen. Verder kun je de sfeer op de campus proeven. Tenslotte heb je alle gelegenheid om met studenten, docenten en studievoorlichters te praten.

Voor wie?

  • De Open dag is bedoeld voor 4, 5 en 6 vwo'ers die zich oriënteren op een vervolgopleiding.
  • Heb je recentelijk een vwo-diploma of een hbo-propedeuse behaald? Ook dan is het bezoeken van de Open dag een prima startpunt.

Uiteraard zijn je ouders ook welkom op de Open dag. Vanwege de te verwachten drukte mag je echter maximaal één begeleider meenemen naar de voorlichtingsrondes. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk bezoekers van dienst zijn.Hoe meld je je aan?

Als je de Open dag wilt bezoeken, moet je je vooraf aanmelden:

Aanmelden Open dag

Wat kun je verwachten?

De Open dag bestaat uit de volgende onderdelen:

Daarnaast kun je een bezoek brengen aan het Anatomisch Museum of de hele campus overzien vanaf de 20e verdieping van het Erasmusgebouw.

De campus is groot. Houd rekening met de afstanden, zodat je niet in tijdnood komt. Kijk daarvoor op de plattegrond van de campus.

Bekijk ook

Eurocollege
Abonneren op RSS Events