Skip to main content

Zo vind je een bijbaan in Nijmegen

Heb je al je geld uitgegeven deze zomer en is het tijd om wat bij te verdienen? Zoek een bijbaan! Dit kan soms nog best een uitdaging zijn. Want hoe vind je die precies? Om je daarmee te helpen heb ik wat tips op een rij gezet. Succes!

Kijk op Facebook

Facebook is misschien wat out-dated, maar stof je profiel even af en probeer je wachtwoord terug te vinden. Als je iets zoekt, zoals een kamer of een bijbaan, is Facebook een goudmijn. Voor alles bestaat wel een groep of een pagina. Probeer bijvoorbeeld deze twee eens als je op zoek bent naar een bijbaan in Nijmegen:

- Facebookgroep: vacatures in Nijmegen

Dit is een Facebookgroep speciaal voor vacatures is Nijmegen. Word lid van de groep en hou de posts in de gaten. Voordat je het weet heb jij die bijbaan geregeld!

- Facebookpagina: studenten in Nijmegen

Deze Facebookpagina is opgericht voor studenten in Nijmegen. Hier komen ook vaak vacatures voorbij, speciaal voor studenten. Vet handig!

Kijk op vacaturesites voor Nijmegen

Een bijbaan vinden doe je bijvoorbeeld op websites zoals Studiegerelateerde bijbaan, waar regelmatig leuke (bij)banen, stages, starterfuncties of zelfs vrijwilligerswerk op verschijnen. Dit is vooral handig als je net iets meer tijd hebt om te werken of iets anders wil dan een winkel of een supermarkt.

Kijk op straat

Loop eens lekker door het centrum van Nijmegen heen. Veel particuliere winkels plakken vaak gewoon een papier op de deur met daarop hun vacatures. Je kunt dan zo naar binnen lopen en vragen naar de baan. Ze hebben meteen een gezicht en voordat je het weet heb je een baan gestrikt. Je kunt dit ook proberen bij winkels waar geen vacature hangt, maar waar je gewoon graag zou willen werken. Raap al je moed bijeen, stap de winkel in en vraag gewoon of je er zou kunnen werken. Dit heb ik ook eens gedaan en zo had ik binnen een uur een baan!

Gebruik je netwerk

Vertel je vrienden, studiegenoten en familie dat je op zoek bent naar een bijbaan. Misschien kennen zij nog wel iemand of als je iets voorbij zien komen, kunnen ze dat aan jou laten weten. Moedig ze aan om vacatures door te sturen of je te taggen bij vacatures op social media. Met deze tips heb je zo een baan, ik weet het zeker!

Op zoek naar een bijbaan die past bij je studie? Lees ook eens tips om een studiegerelateerde bijbaan te vinden. 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.