Skip to main content

Zo vier je Moederdag 2020

Moederdag: de dag dat je nóg meer laat weten hoeveel je van je moeder houdt. Als je thuis woont, wordt het niet heel lastig om Moederdag 2020 te vieren! Maar als je op jezelf woont, is het in tijden van corona misschien niet zo makkelijk om langs je moeder te gaan. Wij geven je wat ideeën voor als je op jezelf woont, maar toch iets extra's voor je moeder wilt doen!

Fotoboek 

Verzamel alle foto’s die je samen met je moeder hebt gemaakt en plak deze in een boekje. Schrijf erbij welke dag het was, wat je zo leuk vond aan die dag of versier het met tekeningen, stickers of stempels. Hou je niet zo van knippen, plakken en knutselen? Je kan ook alle foto’s verzamelen om er vervolgens een filmpje van te maken. Laat aan het einde van het filmpje een lief berichtje achter, je moeder zal met een trots en blij gevoel haar Moederdag 2020 doorkomen!

Bos bloemen

Moeders zijn vaak gek op bloemen. Laat een boeket samenstellen maar haar lievelingsbloemen en -kleuren. Hang er een lief kaartje aan en vertel haar waarom je het boeket hebt laten samenstellen. Je kan het zelf overhandigen, voor de deur leggen of laten bezorgen! Ondanks dat jij misschien niet de hele dag bij haar bent, kan ze nu wel de hele dag aan je denken als zij naar de bloemen kijkt.

Zelf iets maken

Als kind knutselde je waarschijnlijk altijd iets op school voor Moederdag. In tijden van corona is dit misschien wel weer een leuk idee! Ga jij liever niet naar de winkel om een cadeau te kopen? Bedenk dan zelf een creatief cadeau door iets te tekenen, schilderen of misschien wil je wel iets lekkers voor haar te bakken. Van brieven tot een heerlijke cake; de moeite die je ervoor hebt gedaan, gaat je moeder heel erg waarderen. En daar doe je het voor toch? ;)

Er zijn genoeg ideetjes om je moeder flink in de watten te leggen op Moederdag 2020. Kan jij door de coronamaatregelen op deze dag niet bij je moeder zijn? Wij zochten voor je uit wat de beste apps voor videobellen tijdens corona zijn. Zo kan je haar toch zien en spreken op deze dag!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.