Skip to main content

Vintage winkeltjes in Nijmegen

Vintage wordt steeds populairder. Steeds meer hippe vintagewinkeltjes openen hun deuren. Voor een mooi prijsje kun je dat mooie shirtje scoren zonder het risico te lopen dat iemand anders dezelfde heeft. Natuurlijk heeft ook Nijmegen een ruim aanbod van deze leuke winkeltjes. Wil je graag weten waar je leuke vintage items kan vinden? In deze blog stippel ik een route voor je uit langs de leukste vintage winkeltjes van Nijmegen!

Habbekrats

Als je met de trein Nijmegen binnenkomt is op 5 minuutjes lopen kringloopwinkel Habbekrats te vinden. Naast meubels kun je hier ook terecht voor kleding. De kleding bij Habbekrats is niet duur! Superleuk om hier eens naar binnen te stappen. 

Sussies

Vlakbij Habbekrats is Sussies te vinden. Sussies is een kringloopwinkel die speciaal gericht is op de verkoop van kleding. Je kunt er dus alleen vintage kleding vinden, maar dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg ;-)

Second Hand Rose

Dichtbij Sussies is Second Hand Rose te vinden. Bij deze kringloop kun je niet alleen leuke vintage items kopen, maar ook je eigen kleren verkopen. Nadat de winkel een kledingstuk van je heeft verkocht, krijg je 40% van de prijs. Hiervan kun je natuurlijk zelf weer wat leuks scoren. De winkel accepteert alleen kleding van goede kwaliteit. De stijl en de kwaliteit moeten goed zijn. Daarnaast nemen ze alleen kleding van betere merken in. Kleding van de Primark, Zara of H&M zul je er niet vinden. Van 15 december tot 31 januari vindt er de uitverkoop plaats. Je kunt er dan kleding scoren met 25% korting, dus schrijf deze data zeker in jouw agenda!

Fabrics and More

Als laatste moet je een bezoekje brengen bij Fabrics and more. Hier is een enorm aanbod aan vintage kleding. Deze winkel op zich is al een hele beleving. Het is industrieel ingericht en je kunt zien dat hierover goed is nagedacht. Ook staan er verspreid door de winkels vintage weegschalen. De kleding wordt namelijk per kilo verkocht. Op de weegschalen kun je zien hoeveel kilo je spijkerbroek bijvoorbeeld weegt. Zo kun je de prijs berekenen. Ook hier is voornamelijk merkkleding te vinden, zoals Levi’s en Wrangler. Bij Fabrics and more kun je ook online shoppen. Ze hebben een eigen webshop waarop veel kleding wordt verkocht.

Het Goed

Na Fabrics and More kun je er voor kiezen om weer naar het station of je kamer terug te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om naar Het Goed te gaan. Deze kringloopwinkel ligt niet in de route, maar wilde ik wel even noemen. Dit is namelijk een van mijn favorieten omdat het een groot aanbod heeft aan kleding. Wat betreft de prijs is deze van alle genoemde kringlopen het meest goedkoop. Daarnaast heeft de vintage winkel een breed aanbod aan meubels en andere artikelen.

Stichting Overal

Als je dan toch bij Het Goed bent, kun je net zo goed nog even Stichting Overal bezoeken. Dit is een gelijkwaardige kringloop waar je ook goedkoop leuke items kan scoren. 

Al helemaal klaar voor een nieuwe garderobe? Lees dan eerst nog onze blog over tips voor het kopen van vintage kleding

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.