Skip to main content

Valentijnsdag vieren in Nijmegen

Op 14 februari is het weer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. De een vindt het niks, de ander is op zoek naar dè perfecte date in Nijmegen. Nou, hier heb je wat ideeën!

Nijmegen kan een erg romantische stad zijn. De straatjes in het centrum zijn gezellig en knus, er zijn meer dan genoeg cafétjes waar je lekker in kunt duiken, genoeg restaurantjes waar je samen een hapje kunt eten en voldoende activiteiten waarbij je elkaar beter kunt leren kennen.

Romantische wandeling door Nijmegen

De straatjes van Nijmegen zijn gezellig en knus, en er is in en rondom de stad voldoende mogelijkheid om gezellig samen te wandelen. Maak bijvoorbeeld een wandeling over de Waalkade, door de Ooijpolder of wandel over de Waalbrug. Het aangezicht van de skyline van Nijmegen kan adembenemend zijn bij zonsondergang.

Hapje en een drankje

Nijmegen heeft verder voldoende gelegenheden waar je lekker een hapje of een drankje kunt doen. Op de Waalkade alleen al zijn er voldoende gezellige tentjes waar je even naar binnen kunt gaan en op kunt warmen. Denk bijvoorbeeld aan De GelagkamerDock 17 of de Pannenkoekenboot.

Samen wat leuks doen in Nijmegen

Verder zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten te vinden in Nijmegen, voor tijdens een date. Zo kun je bijvoorbeeld samen gaan poolen, bij Café Pool of het House of Billiards. Of ga gezellig bowlen bij Olround. Ook mini-golf is een leuk idee, dat kan bij LaserQuest! Ook schaatsen is een leuke manier om elkaar beter te leren kennen én lekker bezig te zijn. Hiervoor moet je bij Triavium zijn!

Zoals je kunt lezen is er meer dan genoeg te doen in Nijmegen, voor op een leuke date. Heb je het niet al te breed? We hebben een blog over lekker en goedkoop eten in Nijmegen die je zeker een keertje kunt checken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.