Skip to main content

Scoor hier je meubels in Nijmegen!

Het leukste van verhuizen is toch wel het indelen van je woning. Hoe groot of klein deze ook mag zijn, er valt altijd iets van te maken en je kunt er altijd een persoonlijk tintje aan geven. Praktisch is het natuurlijk als je dichtbij huis je inkopen kunt doen. Ik deel vandaag met jullie een aantal meubelwinkels in Nijmegen, zodat je daarna kunt gaan shoppen als een malle. En ja, ook met een klein budget kun je het leuk houden!

Waarom offline meubels shoppen?

Ik hoor je al denken: 'maar waarom zou ik offline meubels gaan shoppen als ik het ook gewoon online kan doen?' Zeker een goede vraag. Ik ben van mening dat je je interieur niet online kunt shoppen. Je kunt niet aanvoelen hoe het materiaal aanvoelt, je kunt niet kijken wat de kwaliteit daadwerkelijk is (natuurlijk is de foto prachtig, maar hoeveel photoshop zit daarin?) en je kunt niet zien hoe groot een meubel is. Natuurlijk staan de afmetingen er wel bij, maar je er ook echt een beeld bij vormen gaat beter in het echt. Bovendien is het fijn als je een meubel meteen mee kunt nemen nadat je er verliefd op bent geworden en niet 5 werkdagen hoeft te wachten tot het binnen is. Al overtuigd? Dan ga ik je nu vertellen waar je die fijne meubels kunt krijgen! 

Het Goed

Onder studenten erg populair. Het Goed is een hele grote kringloopwinkel met allerlei producten. Ze hebben meubels in alle soorten en maten in goede staat. Deze meubels zijn te koop voor een prikkie en mocht je zelf geen vervoer hebben dan bezorgen ze het voor een klein bedrag ook nog bij je thuis! Het is aan te raden om echt langs te gaan. Vooral met regelmaat, want er komen elke dag weer nieuwe dingen binnen. Het Goed zit op de Industrieweg, net buiten het centrum. 

Riviera Maison 

Niet de meest goedkope winkel, maar wel eentje met stijl. Riviera Maison is net als een snoepwinkel waar de snoepjes misschien net iets te duur zijn, maar waarbij je dat éne snoepje je nog net kunt veroorloven. Dat snoepje koester je. Ik ben altijd meteen verliefd als ik deze winkel binnen kom, ze gaan mee met de trends, maar blijven toch uniek in hun eigen soort. Je vindt de Riviera Maison op de Marikenstraat. 

Homestock

Een goedkopere versie van de Riviera Maison, waarmee ik echt niet wil afdoen aan de schoonheid die hier te verkrijgen is. Deze winkel gaat mee met de trends én is betaalbaar. Het oog wil ook wat gaat hier zeker op. De kwaliteit is gemiddeld, voor een student meer dan prima dus! Je vindt deze winkel (ook) op de Marikenstraat. 

Van Nature

Mocht je meer into het biologisch en natuurlijk zijn, dan is deze meubel winkel echt iets voor jou. Goedkoop is het niet (eerlijk is eerlijk), maar voor deze kwaliteit en eerlijkheid wil je ook wel iets meer betalen. Ze noemen zichzelf een duurzaam warenhuis, waar ze dus ook meubels en accesoires verkopen voor jouw plekje! Het warenhuis zit op de Burchtstraat. 

'Standaard' woonwinkels

Natuurlijk heeft Nijmegen ook nog een verscheidenheid aan de standaard woonwinkels. Mocht je iets standaards willen, is het altijd de moeite waard om daar nog eens een kijkje te nemen. Bijvoorbeeld op de Woonboulevard Nijmegen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.