Skip to main content

Laat je Chinese vechtsport skills zien tijdens de He Yong Gan Cup!

Op 2 juli is het zover: dan vindt de He Yong Gan Cup plaats in Apeldoorn! Tijdens dit Open Nederlandse Kampioenschap voor Chinese vechtsporten kan je jouw skills laten zien. Stijlen als Shaolin Kungfu, overige stijlen, Sanda Sanshou, Tai Chi Chuan en Pushing Hands nemen het tegen elkaar op in een sportieve competitie.

Het toernooi begint om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het wordt gehouden in sporthal Zuiderpark. Adres: 1e Wormenseweg 213 in Apeldoorn. Wil jij meedoen aan dit toernooi? Meld je dan aan via +316 82081960 of mail naar info@tcma-tournament.com!

chinese vechtsport toernooi

Check voor meer informatie de website van de He Yong Gan Cup!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.