Skip to main content

Alle artikelen over kamer inrichten


 • Home sweet home: zo richt jij jouw appartement in

  Door goed overwogen keuzes te maken wat betreft meubels en kleuren op de muur zal jouw nieuwe huis gauw als thuis gaan voelen. Wij geven je wat tips!
 • Studentenkamer inrichten: vintage

  Ga jij binnenkort je studentenkamer (opnieuw) inrichten? Wij geven je tips om je studentenkamer een vintage look te geven!
 • Een geordend huis? Zo doe je dat!

  Een geordend huis, is een geordend hoofd! Wij helpen je om je kamers lekker snel en fijn te herorganiseren.

 • Vintage winkeltjes in Nijmegen

  Vintage wordt steeds populairder. Steeds meer hippe vintagewinkeltjes openen hun deuren. Voor een mooi prijsje kun je dat mooie shirtje scoren zonder het risico te lopen dat iemand anders dezelfde heeft. Natuurlijk heeft ook Nijmegen een ruim aanbod van deze leuke winkeltjes. Wil je graag weten waar je leuke vintage items kan vinden? In deze blog stippel ik een route voor je uit langs de leukste vintage winkeltjes van Nijmegen!

 • Doen: jouw ideale balkon inrichten!

  Heb jij het geluk dat jij in het studentenhuis een balkon hebt? Maak hier dan gebruik van! Laat het geen opslag zijn voor bijvoorbeeld bier. Door jullie balkon goed in te delen, kan dit een fijne plek worden om te relaxen.

 • Tips: je kamer winters stylen

  De herfst is weer volop aan de gang en de truien, geurkaarsen en pumpkin spice lattés worden weer tevoorschijn gehaald. Om helemaal in de winterse sferen te komen, kun je jouw kamer winters stylen. Lees hier tips hoe je dat kunt doen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.