Skip to main content

Hoe EuroCollege Hogeschool met kwaliteit omgaat

EuroCollege Hogeschool is een niet bekostigde, particuliere opleiding. De opdrachtgever/klant staat centraal in al het handelen van EuroCollege. Als onderneming dient EuroCollege Hogeschool ambitieus en alert te reageren op signalen uit de maatschappij. Denk hierbij aan veranderingen op het gebied van opvoeding, onderwijs en ontwikkelingen binnen de beroepspraktijk van de aangeboden opleidingen. Deze veranderingen worden door EuroCollege Hogeschool nauwlettend geobserveerd en vervolgens aangepast naar het EuroCollege-concept en geïmplementeerd. Het product dat EuroCollege Hogeschool met zijn werkzaamheden wil uitdragen is het “EuroCollege-gevoel”. Dit is een ervaring die EuroCollege Hogeschool aan zijn studenten en onderwijsteam biedt. Dit “EuroCollege-gevoel” is een combinatie van klantgerichtheid, kwaliteitsonderwijs, opvoeding en begeleiding volgens “ouderwetse” normen en waarden, strakke regels en een thuisgevoel.

Het kwaliteitsbeleid van EuroCollege Hogeschool is gebaseerd op het uitgangspunt dat het onderwijsproces op een zodanige manier wordt beheerd en beheerst, dat het te leveren onderwijsproduct voldoet aan de eisen en verwachtingen van de onderwijsklant die voor de EuroCollege Hogeschool-benadering kiest. Bij EuroCollege Hogeschool worden studenten ”opgevoed” en begeleid volgens “ouderwetse” normen en waarden. Dit past niet bij iedereen. Om de onderwijskwaliteit te kunnen waarborgen, bedient EuroCollege Hogeschool klanten waarvoor de EuroCollege Hogeschool-benadering geschikt is. EuroCollege Hogeschool streeft ernaar zijn klanten een dusdanige kwaliteit te laten ervaren dat de bereikte tevredenheid resulteert in een “mond op mond aanbeveling”.

De opleidingen van EuroCollege Hogeschool zijn samengesteld met het oog op een beroepsgericht educatieprogramma. Het EuroCollege Hogeschool-programma legt, leerpsychologisch, een accent op leren in de praktijk. Studenten doen deze ervaring deels op in de bijbehorende branche middels projecten en stages. Het overige deel wordt in de lessen overgedragen middels docenten met aanzienlijke werkervaring in de bijbehorende beroepspraktijk. Na afloop bieden EuroCollege Hogeschool-opleidingen studenten handvatten om als beginnend beroepsbeoefenaar in de hospitality, hotel, evenementenbranche en/of businessbranche te starten. Het is evident dat de eindkwalificaties van aangeboden opleidingen aan dienen te sluiten op de eisen die het werkveld stelt aan startende professionals.

EuroCollege Hogeschool faciliteert de mogelijkheid om praktijkervaring in het werkveld op te doen door relaties met branche-gerelateerde bedrijven te onderhouden. Het onderhouden van een goede relatie met het afnemende bedrijfsleven is immers noodzakelijk om een beroepsopleiding in stand te houden.

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.