Skip to main content

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Nijmegen

Heb jij je lootje voor de surprises al getrokken en je foute kersttrui al uit de kast getoverd? Het is weer bijna december en we weten wat dat betekent: tijd voor cadeautjes! In deze blog deel ik de leukste winkels in Nijmegen met je, waar je de allerleukste kerstcadeaus kunt kopen!

SoLow XXL

Bij deze winkel gelegen aan de Molenstraat is er, zoals de naam al suggereert, enorm veel te vinden! Alles van (thema)feestartikelen tot verrassende cadeaus. Hier is niets te gek. Zelfs als je nog geen idee hebt waarnaar je op zoek bent, zal je hier zeker niet met lege handen naar buiten lopen. Dus mocht je weer eens veel te laat zijn begonnen met je surprise knutselen of heb je gewoon helemaal geen zin om te gaan cadeaushoppen: loop vooral even binnen bij SoLow! 

Flying Tiger

Nog zo’n winkel waar je altijd wel slaagt (of je het nou echt nodig hebt of niet), is de Flying Tiger gelegen aan de Burchtstraat. Wat voor artikelen vind je er? Simpelweg van alles en nog wat. Denk aan mooie schriften en schrijfwaren, keukengerei, spelletjes en grappige accessoires. Het is bijna niet te omschrijven hoeveel er is, dus ga het vooral zelf ontdekken!

Moenen & Mariken

Op zoek naar een cadeau voor een echte spellenliefhebber? Bij deze spellenspeciaalzaak gelegen aan de Van Welderenstraat zal je geheid slagen! Het brede assortiment biedt vrijwel alles wat er te bedenken valt wanneer het op spellen aankomt. Loop een keer naar binnen en laat je verrassen door het overweldigende aanbod.

Gator Film & Game Merchandise

Deze winkel is voor iedereen die gek is van Disney, Harry Potter, Pokémon, Marvel, Star Wars en nog veel meer! Je vindt hier allerlei film en game merchandise, waaronder ook een grote collectie aan Funko Pop!, posters, action figures en bordspellen. Kortom: zeker een bezoekje waard als je door de Lange Hezelstraat loopt!

Wereldwinkel

Nog een winkel die je niet mag missen aan de Lange Hezelstraat is de Wereldwinkel. Alle producten in deze winkel zijn verkregen via eerlijke handel. In de winkel, die gerund wordt door vrijwilligers, vind je producten als koffie en thee, beeldjes, sieraden en woonaccessoires. Hier kun je unieke cadeautjes shoppen en dat terwijl je bijdraagt aan een mooi initiatief!

Eerst nog wat sparen voordat je kan inslaan? Zo houd je geld over deze maand zodat je de leukste kerstcadeaus kunt kopen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.