Skip to main content

Feestelijk naar 2021!

Ben jij ook helemaal klaar met 2020? Een heel gek jaar die we liever snel achter ons laten. Maar grote (huis)feesten tijdens de jaarwisseling zitten er dit jaar helaas niet in. Dit jaar wordt het een erg knus avondje met familie of huisgenoten. Gelukkig kun je hiervoor ook een leuk avondprogramma bedenken! Met elkaar vieren we dan 2020 voorbij is. En dan maar hopen dat 2021 een beter jaar wordt! Lees snel verder voor leuke tips voor oud en nieuw!

Lekker eten

Het beste begin van de avond is door uitgebreid samen een hapje te eten. Je kunt kiezen voor de traditionele oliebollen, appelbeignets, wafels of de streekgeboden lekkernij die voor jou een traditie is. Daarna schuiven jullie gezellig aan voor een uitgebreid diner. Wat dacht je van gourmetten? Heerlijk! Maak een lopend buffet met zelfgemaakte gerechten. Of een royale borrelplank in tapas-stijl! Met een goedgevulde maag weet je zeker dat de champagne om 00.00 uur goed valt! 

Maak je eigen entertainment

Na het eten (en het uitbuiken) is het tijd voor gezelligheid! Als je in een klein gezelschap bent, is het leuk om samen iets leuks te gaan doen. Denk aan een online escaperoom, huur een karaokeset of speel samen een bordspel! Ik ben zelf erg fan van het surprise-dobbelspel met oud en nieuw. Voor dit spel mag iedereen een paar kleine cadeautjes kopen en inpakken. Al deze cadeautjes leg je op een grote stapel. Nu mag iedereen doppelen. Spreek van tevoren af wat iemand mag doen bij een bepaalde worp. Na de start van een timer (op onbekende tijd) begint het spel. Steeds meer cadeaus worden uitgepakt en de tijd begint te tikken. Iedereen wordt snel fanatieker om de leukste cadeaus te bemachtigen voordat de timer gaat. Leuk is dat iedereen na afloop druk is met de gewonnen cadeaus en er kan nog een grote ruilhandel ontstaan.

Vier het online

Je kunt er ook voor kiezen om online een groepsborrel te organiseren. Spellen zoals Hints, Party and Co en zelfs 30 Seconds kunnen hardstikke leuk zijn op afstand! En je kunt met de verschillende huishoudens ook tegen elkaar strijden! Zo voelt het toch alsof je allemaal bij elkaar in de buurt bent.

Voor je het weet is het middennacht en gaan we het volgende jaar in. Ook al zal oud en nieuw dit jaar anders zijn dan andere jaren, moeten we er toch het beste van maken en ons eigen minifeestje bouwen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.