Skip to main content

De voordelen van een studentenabonnement op een rij

Als student ben je niet altijd online. Er zou namelijk ook nog gestudeerd moeten worden. Maar áls je dan online bent wil je natuurlijk wel het beste internet voor de laagste prijs. Goed nieuws! Bij Ben zijn er verschillende deals die je abonnement aantrekkelijker maken. Wil je weten of een studentenabonnement bij jou past? Ontdek dan hier de voordelen van een studentenabonnement. 

Flexibel

Een studentenabonnement moet flexibel zijn, de ene maand gebruik je nou eenmaal meer MB’s en belminuten dan de andere maand. Je wil dan ook je abonnement eenvoudig naar boven kunnen bijstellen, maar ook naar beneden! Met een maandelijks opzegbaar abonnement kan dit. Hiermee mag je eenmalig elke maand je bundels veranderen. Zo gebruik je precies wat je nodig hebt, en betaal je nooit te veel.

Nergens lang aan vast zitten

Met een maandelijks opzegbaar abonnement zit je niet voor een langere tijd vast aan een provider of een abonnement. Maandelijks opzegbare abonnementen zijn geschikt voor elke Sim-Only deal bij Ben. Doordat je niet twee jaar aan een provider vast zit kan je bij een goedkopere deal eenvoudig overstappen of met een betere deal verlengen. Zo ben je dus altijd lekker flexibel.

Studentenkorting

Bij een studentenabonnement horen natuurlijk mooie kortingen en deals. Veel bedrijven bieden speciale studentenkortingen aan, hier zou je als student zeker gebruik van moeten maken. Zo betaal je als student bij Ben geen aansluitkosten, bespaar je toch weer direct 15 euro.

Supersnel internet

Als student wil je supersnel internet, altijd en overal. In de trein, op school, thuis en onderweg. Je bent niet altijd online, maar als je online bent wil je niet hoeven wachten tot je filmpjes zijn geladen of je foto’s zijn gepost. Bij Ben krijg je niet alleen 4G internetsnelheid maar maak je ook gebruik van het best geteste netwerk van Nederland. Je hoeft er dus nooit bang voor te zijn dat je niet bereikbaar bent! zolang je internet niet op is natuurlijk.

Niet te duur

Als student wil je nooit te veel voor je abonnement betalen. Je bent opzoek naar scherpe prijzen en goeie deals. Je geld wil je liever in je zak houden voor leukere dingen. Kijk dan ook uit naar goeie aanbiedingen van providers. Bezoek voor de beste deals eens Ben.nl/student en vind daar de beste aanbiedingen.

Klinkt dit ook voor jou als je ideale abonnement of wil je meer weten, neem dan eens een kijkje op ben.nl/student en vind jouw ideale studentenabonnement.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.