Skip to main content

Veldstraat - Nijmegen

  • Veldstraat - Nijmegen

    Perfecte plek om te verhuren voor de lente!Een studio met een tweepersoonsbed beschikbaar van 1e mei tot 30e juni voor 700 EUR per maand.Ik heb een leuke studio op zolder te huur in de Veldstraat, Nijmegen, 16m2 + kleine keukenhoek + eigen douche.Ik zou 700 Eur vragen voor het huren van de studio voor deze periode (alle kosten inbegrepen).Het huis ligt vlakbij de universiteit (5 min te voet) in een rustige buurt.We hebben een grote tuin en de AH XL is vlakbij (1 min lopen).Het is daarom een ​​zeer handige keuze voor bezoekers van RU, RUMC en HAN, maar ook voor studenten en medewerkers die op zoek zijn naar een plek in Nijmegen.We hebben ook een barbecue, een tuinhuisje (waar men in de zomer gasten kan ontvangen) en een kleine fitnessruimte in de garage.Op zoek naar bezoekers die vriendelijk en kalm zijn!HET AANBOD OMVAT:+ De hele zolder in een woonhuis in een rustige woonomgeving+ Zonnige privékamer met raam op het westen (16 m2, gemeubileerd, met slot)+ Eigen keukenhoek, inclusief koelkast met vriesvak, waterkoker, magnetron, mini-oven, mini-fornuis (2 kooksleuven), keukenweegschaal+ Eigen douche, inclusief weegschaal, föhn, passpiegel op lichaamsformaatPLAATS:+ 50 meter van een bushalte+ 100 meter van Albert Heijn XL+ 300 meter van de campus van de Radboud Universiteit+ 800 meter van het GoffertparkEXTRA VOORZIENINGEN:+ Glasvezel internet, kabel met J45-uiteinde en thunderbolt-adapter+ De vloer afgeschermd van geluid+ Interne doorgang vanuit de tuin rechtstreeks naar de parkeerplaats van de Albert Heijn+ Gratis parkeerplaats voor het huis+ Mogelijkheid om een ​​fiets te gebruiken+ Mogelijkheid om een ​​wasmachine te gebruiken+ Gemeenschappelijke woonkamer+ Groene tuin, mogelijkheid tot gebruik van de veranda


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Vondelstraat - Nijmegen

Dr. de Visserstraat - Nijmegen

Scherpenkampweg - Nijmegen

Bisschop Hamerstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.