Skip to main content

van Oldenbarneveltstraat - Nijmegen

  • van Oldenbarneveltstraat - Nijmegen

    Beste mannen!Als aankomend student (of als je al studeert) wil je natuurlijk het meeste uit jouw studententijd halen, wat is met die gedachte nou een beter begin dan een geweldig mannenhuis?!Op de Van Oldenbarneveltstraat in Nijmegen hebben de huisbewoners al sinds jaar en dag de tijd van hun leven. In hun royale kamers en prachtige woonkamer, voorzien van tapinstallatie en bar, wordt er al sinds zo lang als iedereen zich kan herinneren het meeste en nog meer uit de studententijd gehaald!Wij wonen hier met ze’n elven en onze huiskat Peter. Verder zijn we een hecht huis, zo eten we vaak iedere avond samen, gaan we om de zoveel tijd samen stappen en zijn we in de zomer veelvuldig te vinden in onze tuin voorzien van loungeset en BBQ. Op steenworp afstand van het station en met het centrum binnen handbereik kan JIJ dus voor een luttele €350,- per maand in een kamer van 20m2 volop genieten van de dingen waarover je zojuist gelezen hebt! Ook ben je binnen 10 minuten op de campus als je een beetje doortrapt op je fietsje. Verder beschikt het huis over alle gemakken: snelle WiFi, wasdroger, wasmachine en een grote ruime tuin. Ben jij na het lezen van dit bericht nieuwsgierig geworden naar ons huis en ben je iemand die net als wij volop wil genieten van de leukste jaren van zijn leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dus waar wacht je nog op en stuur ons een bericht.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Vondelstraat - Nijmegen

Dr. de Visserstraat - Nijmegen

Scherpenkampweg - Nijmegen

Bisschop Hamerstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.