Skip to main content

Tolhuis - Nijmegen

  • Tolhuis - Nijmegen

    OmgevingDe kamer maakt deel uit van een ruime tussenwoning gelegen in de rustige en groene wijk Tolhuis. Er zijn geen overburen en er komt geen verkeer langs de woning. In de directe nabijheid van de woning is meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Op 150 meter loopafstand bevindt zich het Park Staddijk waar verschillende sportclubs (voetbal, korfbal, tennis en rugby) aanwezig zijn. Winkelcentrum Dukenburg ligt op 2 kilometer afstand. De diverse uitvalswegen zijn eenvoudig en snel per auto bereikbaar. IndelingDe woning is in zeer goede staat. Op de eerste verdieping bevindt zich een wasmachine. Direct rechts bij binnenkomst is de gezamenlijke keuken. Deze is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, vierpits kookplaat en een magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Specificatie kamerDe kamer beslaat 25 m2 en is gestoffeerd. Handig om te wetenOp elke verdieping hangen rookmelders en poederbrandblussers. De huur is inclusief G/W/L, 50Mbit/s internet van KPN en wekelijks bezoek schoonmaakster die de gedeelde ruimtes schoonmaakt. Een goede sfeer is de eerste prioriteit voor de selectie van eventuele bewoners. Houd je van een schoon, rustig huis en houd je rekening met je medebewoners? Wellicht is deze kamer dan iets voor jou.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Molenweg - Nijmegen

Krayenhofflaan - Nijmegen

Glashuis - Nijmegen

Schoutstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.