Skip to main content

Staringstraat - Nijmegen

  • Staringstraat - Nijmegen

    Binnenkort komt er weer een kamer/kamers vrij op het mooiste huis van Nijmegen. In principe kan je vanaf 1 augustus er terecht maar in overleg eventueel eerder!! Je komt te wonen met 8 andere mannen in een huis dat van alle gemakken is voorzien: woonkamer(met bar), een tuin voor de zomerse bbq’s, en een vaatwasser! Het huis beschikt verder over 3 wc’s en twee douches en elke kamer is voorzien van een eigen wasbak. De kamer die vrijkomt is +/- 20m2 en zal 365 incl. Kosten. Ons huis aan de Staringstraat 17/19 heeft de ideale ligging met de appie op slechts 2 minuten loopafstand, in de kroeg sta je met 5 minuutjes lopen en de uni op 8 minuten fietsafstand! Dus, ben jij die enthousiaste student die het maximale uit zijn studententijd wilt halen en heb je interesse in het verenigingsleven? Stuur mij dan een leuk berichtje met je nummer en wat foto’s en wellicht zien we je binnenkort op de kijkavond verschijnen! :)


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Veldstraat - Nijmegen

Hugo de Grootstraat - Nijmegen

Korhoenstraat - Nijmegen

Aubadestraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.