Skip to main content

Plein 1944 - Nijmegen

  • Plein 1944 - Nijmegen

    Omdat ik op reis ga wil ik mijn appartement voor deze periode onderverhuren. Ik heb geen richtlijn voor hoelang ik wil gaan, maar we kunnen bijvoorbeeld minimaal 3 maanden onderhuur afspreken. Het appartement is 55 m2 en je hoeft niets te delen! Het is middenin het centrum van Nijmegen dus je bent dichtbij alles. Er is overal dubbelglas dus voor overlast hoef je je weinig zorgen te maken. Het heeft maar 1 slaapkamer dus het is helaas niet te delen met bijvoorbeeld een vriend of vriendin. Er staan nog kattenspullen op de foto's maar deze zijn als het goed is naar een nieuw huisje binnenkort. Bezichtigingsdatum in overleg!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Molenweg - Nijmegen

Krayenhofflaan - Nijmegen

Glashuis - Nijmegen

Schoutstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.