Skip to main content

Molenstraat - Nijmegen

  • Molenstraat - Nijmegen

    Leuk centraal rustig gelegen energiezuinig stadsappartement uit 2004 midden in het centrum van Nijmegen en op loopafstand van het centraal station. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed verzorgd complex. Ca. 35 m2 entree, hal, slaapkamer aan de voorzijde, badkamer (douche) betegeld en v.v. een toilet en een douchecabine; woonkamer met open keuken, de keuken is v.v. een vaatwasser, combi ovenmagnetron, 4 pits gaskookplaat, koelkast en wasmachine; bergingsruimte. De woonkamer is voorzien van grote glaspui. Goed geïsoleerd. Lift, gemeenschappelijk fietskelder en veel privacy. Gemeenschappelijke buitenruimete (lounge). Ideaal voor een starter die zelfstandig wil wonen en in het centrum van Nijmegen wil wonen.Prijs is inclusief servicekosten en energie.Huur periode tot 29-06-2025. Verlening dan bespreekbaar. Bezichtiging 30 mei a.s. in de namiddag en/of zondag 3 juni in de ochtend.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Tolhuis - Nijmegen

Guyotstraat - Nijmegen

Groesbeekseweg - Nijmegen

Prins Bernhardstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.