Skip to main content

Jan van Goyenstraat - Nijmegen

  • Jan van Goyenstraat - Nijmegen

    Beste lopers van de vierdaagse,Ook dit jaar bieden wij de kamers van ons studentenhuis aan voor huur tijdens de loopdagen. Ons mooie huisje staat op de Jan van Goyenstraat, maar 5 minuten lopen naar de start van de tocht. Tijdens de loopdagen zult u het huis delen met 4 andere kamer huurders. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten uit ons huis, de keuken, tuin, badkamer, wasmachine, koffiezetter, wifi, stroom ect. Mocht u nog een onderkomen zoeken kunt u voor meer info mailen naar: Wij hopen u te zien!Groetjes de mannen van JVG!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Tolhuis - Nijmegen

Guyotstraat - Nijmegen

Groesbeekseweg - Nijmegen

Prins Bernhardstraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.