Skip to main content

In de Betouwstraat - Nijmegen

  • In de Betouwstraat - Nijmegen

    Zeer luxe 2-kamer appartement (66m2 / €1450 p/mnd excl.) in een monumentaal pand te huur in het centrum, nabij het station en het Kronenburger Park. Net gerenoveerd dus geheel nieuw. Het appartement heeft een zeer ruime slaapkamer met vloerverwarming en een royale werkplek, een zeer uitgebreide keuken met 2 keukenblokken met alle denkbare apparatuur zoals oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, aparte vriezer en hangende afzuigkap. Na de keuken zit een woonkamer met een speelse draaibare afscheiding voor volledige privacy indien gewenst. Daar achter bevindt zich een ruime berghok met ruimte voor een wasmachine met droger daar bovenop. Daarnaast zit een luxe getegelde badkamer met hangend toilet, een ruime douche en een badkamermeubel met daarboven een spiegelkast met led verlichting. In de voorgevel zit nieuwe HR++ dubbele glas ramen en daarboven zit originele glas in lood ramen voor ontluchting waar kunststof kozijnen ramen voor zijn geplaatst om de rust en warmte in huis te bewaren. Verder is de voorgevel aan de binnenkant speels bekleeD met een moderne latten wand die ook in de keuken en woonkamer verwerkt zijn om een mooi geheel te krijgen!Geschikt voor werkende persoon of werkende stelletje. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd.Tegen een meerprijs kan het appartement (deels) gemeubileerdgehuurd worden.De servicekosten bedragen €250,00 per maand. Hierin zit het gas, water en electra alsmede internet en locale belastingen, etc.Maximale huur termijn is 2 jaar.Roken in huis: neeHuisdieren: nee


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

St. Canisiussingel - Nijmegen

Weezenhof - Nijmegen

Tweede Walstraat - Nijmegen

Muntweg - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.