Skip to main content

Hugo de Grootstraat - Nijmegen

  • Hugo de Grootstraat - Nijmegen

    Vanwege afzegging zoek ik met spoed een onderhuurder voor mijn gemeubileerde appartement in Nijmegen-Oost, tussen 30 juli en 1 november (i.v.m. een reis in het buitenland). Het gaat om een fijne, zelfstandige plek op een heerlijke locatie, 10 min van het centrum en het centraal station. Wat krijg je: - Ruime woonkamer en keuken- 2 slaapkamers (14m2 + 8m2) - Opberghok, badkamer en apart toilet- Gratis parkeerplek inbegrepen - Centrale maar rustige woonwijk met alle voorzieningen dichtbij - Op loopafstand van de Ooijpolder en bossen Berg en Dal Het appartement is geschikt voor 1-2 personen (werkend, niet rokend). Alle meubels blijven staan, er is eventueel ruimte om wat eigen meubels mee te nemen.Maandelijkse huur: €1235 incl. voorschot gas, water, licht en internet. Over de precieze data is overleg mogelijk.Groet,Pleun


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Hillekensacker - Nijmegen

St. Canisiussingel - Nijmegen

Weezenhof - Nijmegen

Achter de Hoofdwacht - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.