Skip to main content

Bijleveldsingel - Nijmegen

  • Bijleveldsingel - Nijmegen

    Beste kamerzoekende mannen,Zit jij in je eerste jaar van je studie? Per 9 juni komt er een kamer vrij in ons prachtige huis Cum Hastis! Je gaat samenwonen met 8 andere mannen die jou alles kunnen laten zien van het Nijmeegse studentenleven. We hebben nog 2 extra huisbewoners, namelijk twee katten genaamd Kees en Co. Cum Hastis ligt aan de Bijleveldsingel. Dat betekent lopend naar centraal station of de FEBO, en met 10 minuten fietsen ben je op de campus. De kamer die vrijkomt is 10m2 en kost €289 inc. Doorschuiven naar een kamer van 20m2 is mogelijk binnen 3 maanden.We zijn een levendig huis, je kan altijd bij elkaar naar binnen lopen en er wordt bijna altijd samen gegeten. Samen dingen doen wordt aangemoedigd, samen niks doen ook. Je zal in ieder geval doordeweeks en in het weekend nooit meer alleen thuis zijn. We zijn een zeer actief huis, dus als je dat zoekt ben jij de ideale huisgenoot!Ons huis bestaat uit:Digitale TV + álle streamdiensten die je kent.1 disco badkamer2 keukens3 wc’sEen borrelkelder met eigen bar en geluid- en lichtinstallatie.Een dakterras met fitness mogelijkheden.WasmachineVoor- en achtertuinDus, zoek jij een hecht huis op een mooie locatie dat van alle gemakken is voorzien? Stuur ons een mail en wie weet word jij uitgenodigd voor de kijkavond op 9 april.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Nijmegen

Veldstraat - Nijmegen

Hugo de Grootstraat - Nijmegen

Korhoenstraat - Nijmegen

Aubadestraat - Nijmegen

Ook leuk om te lezen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.