Skip to main content

Kamers in Nijmegen

Ga je studeren in Nijmegen? Dan is het leuk om daar ook te wonen tijdens je studententijd! Wij hebben hier voor jou het meest complete overzicht van studentenkamers, studentenhuizen, studio's en appartementen in Nijmegen (zowel huur als antikraak).

1. Huurzone

2. Rentbird

3. Kamernet

 

 

Tip: lees ook eens onze zoektips om snel een kamer te vinden, alles over hospiteren, een laptop aanschaffen voor je studie en alles over geldzaken tijdens je studententijd. 

Maandelijks de nieuwste kamers in Nijmegen in je mailbox

Wil jij maandelijks een overzicht van de nieuwste kamers in Nijmegen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Je krijgt van ons dan het overzicht van de beste (antikraak) kamers in en rondom Nijmegen!

Aanmelden nieuwsbrief kameraanbod

Kamer toevoegen?

Wil je jouw kamer(s) ook in ons overzicht? Meld deze dan aan via onderstaande button.

Aanmelden kamer

Kamers in Nijmegen

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.