Skip to main content

★ TRAINER IN HET ONDERWIJS WORDEN BIJ REMIND LEARNING ★

Wil jij graag leren om een steengoede trainer te worden? Heb je daarnaast ook een passie voor onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? En wil je wat bijverdienen naast je eigen studie? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou: je kunt je nu gratis aanmelden voor de allervetste trainersopleiding van heel Nederland!

Trainersopleiding

Gedurende twee jaar word jij opgeleid om een geweldige trainer te worden. In het eerst jaar leer je hoe je zelfverzekerd voor de klas kan staan, over storytelling, contact maken, framing en houding en nog veel meer en pas je dit gelijk toe voor de klas. In het tweede jaar heb je al veel ervaring opgedaan en leer je meer over hoe je je eigen talenten kan herkennen en inzetten om als een echte inspiratiebron training te kunnen geven. Tegelijkertijd sta je voor de klas en krijg je betaald voor deze uren dat je leerlingen helpt, een opleiding en bijbaan in één dus!

Wie zijn wij?

Bij Remind streven we naar een bewuste en verbonden generatie. We zijn een organisatie van student-trainers die leerlingen helpen om slim zichzelf te zijn en bieden hen aan wat wij zelf hebben gemist tijdens onze middelbare schooltijd. 

Juist omdat we jong zijn en spreken vanuit onze eigen ervaring, maken we het voor leerlingen vanzelfsprekend om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. We gaan niet voor de makkelijke oplossing door leerlingen te vertellen hoe ze moeten leren, maar laten ze zelf experimenteren met leren via een zorgvuldig ontworpen ontdekkingsreis. Wij zorgen er samen met ouders en docenten voor dat leerlingen zelf ontdekken dat ze veel meer kunnen dan ze denken en daar ook gebruik van gaan maken.

Om te solliciteren voor Remind…

  • … ben je op zoek naar een fantastische uitdaging naast je eigen studie;
  • … heb je veel affiniteit met leren en persoonlijke ontwikkeling;
  • … ben je nog minimaal twee jaar student; 
  • … ben je de komende twee schooljaren minimaal twaalf uur per week beschikbaar;
  • … ben je gemotiveerd om leerlingen verder te helpen!

Sollicitatieprocedure

Pak jij deze kans om mee te doen aan de allervetste trainersopleiding van Nederland? Kijk op onze site voor meer informatie en meld je uiterlijk 30 april aan. 

https://www.remindlearning.nl/trainersopleiding/

Vragen of solliciteren?

Mocht je naar aanleiding van deze informatie vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met Remind.