Skip to main content

Commerciële bijbaan in Sittard

Een spelletje op de zondagmiddag is voor jou nooit zomaar een spelletje. Eenmaal begonnen moet er gewonnen worden ook. Een tussenweg is er niet. Die drang om altijd het onderste uit de spreekwoordelijke kan te halen, die voel je ook binnen je carrière. En dus ben je toe aan een stap die bij die ambities past.

Het zit zo: De werelden van energie, internet en tv roepen bij vele mensen vragen op. Klant of (nog) geen klant. Specifieke vragen die stuk voor stuk een antwoord verdienen. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Naast een antwoord op hun vragen hebben ze vooral behoefte aan iemand die met ze meekijkt om het best passende pakket aan diensten samen te stellen. Een mooie aanbieding of extra korting via een combideal, die breng je uiteraard graag onder de aandacht.

Lukt het je om verschillende diensten af te laten nemen? Dan profiteer jij met die klant mee en scoor je bonussen die kunnen oplopen tot €800.- per maand. Bovenop je basissalaris van €2490.- dus. Dankzij een goede werk-privébalans scoor je binnen deze job ook buiten je portemonnee. Zo werk je waar en wanneer het jou uitkomt in diensten vanaf 4 uur.

Waar kom je te werken?

In Sittard! Bij een te gekke club die alles levert op het gebied van groene stroom, gas, internet, tv, bellen én sim only. Wel zo handig. Toch? Alles onder het motto, minder gedoe en minder betalen. Gewoon alles op 1 plek geregeld. Je gaat hier onderdeel uitmaken van een team waarin je, dankzij de vele flexplekken, elke dag naast een andere leuke collega zit. Ook met de kansen om jezelf te ontwikkelen zit het hier wel goed. Het beste voorbeeld daarvan? Collega's die binnenstapten als bijbaner en inmiddels in een senior rol zitten.

Vraag ik een aantal van jouw soon-to-be collega's waarom ze hier met plezier werken, volgen al snel antwoorden als: het onderlinge teamgevoel, de fraaie beloningen, de interne drive om verwachtingen te overtreffen en de open en gelijkwaardige cultuur. Iedereen mag hier zijn wie 'ie is.
 

Wat ga je doen?
 

 • Klantenservice: Actief reageren op vragen van klanten, zowel telefonisch als per e-mail. Je adviseert over mogelijke nieuwe of aanvullende diensten. Jouw doel is om samen met de klant tot een win-win situatie te komen waarbij hun tevredenheid voorop staat.
 • Contractbeheer: Je houdt je bezig met het beheren van aflopende contracten. Je neemt proactief contact op met deze klanten om hen te informeren over speciale aanbiedingen of goede deals die een contractverlenging aantrekkelijk kunnen maken.
 • Administratie: Het nauwkeurig loggen van het klantcontact is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit zorgt ervoor dat de klantgeschiedenis bekend is bij jou en je collega’s, waardoor er geen verwarring over deze gesprekken kan ontstaan.
   

Herken jij jezelf hierin?

Enthousiast? Dat is alvast de helft. Verder is het volgende belangrijk. Jij:

 • Kan vanaf 16 uur per week aan de slag op werkdagen, met een voorkeur voor de maandag en vrijdag
 • Bent nog bezig met jouw hbo of wo studie, hebt een tussenjaar of bent al afgestudeerd
 • Staat bekend als gedreven, creatief en overtuigend
 • Bent oplossingsgericht en hebt affiniteit met duurzame energie
 • Kan Sittard goed bereiken

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een bruto maandsalaris vanaf €2.490,- (of: een bruto uurloon van €14,37)
 • 25 vakantiedagen (bij 40 uur) en 8,33% vakantiegeld
 • Een 13e maand in november
 • Hybride werken met een thuiswerkvergoeding
 • Reiskostenvergoeding of een gratis Swapfiets (ook voor privégebruik)
 • Voor €2,- per dag een heerlijke (warme) lunch
 • En als kers op de taart: elke vrijdag in de zomer vrij, of kies voor 20% extra salaris als je wél werkt

Klinkt dit als de perfecte match? We horen graag van je! Solliciteer via onze website of stuur een mailtje naar sophie.hallen@work-on.nl. Heb je vragen? Bel ons op 020 7163853. Tot snel!

Meer weten over Work-on en wat wij doen? Bekijk dan onze website via www.work-on.nl