Skip to main content
Bijbaan in Nijmegen

Op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan, stage of startersfunctie? Wij bieden jou het complete overzicht van Nijmegen! Bekijk de vacatures en reageer om direct in contact te komen met de aanbieder. Wil je weten hoe je een cv maakt, een motivatiebrief schrijft of een sollicitatiegesprek voert? Dit en meer vind je op onze pagina met alles over werken!

De nieuwste vacatures in je mail

Wil jij van ons een update met de laatste vacatures uit Nijmegen en omstreken in je mail ontvangen? Meld je dan aan voor onze vacature nieuwsbrief!

Aanmelden vacature nieuwsbrief 

Vacature toevoegen

Jouw vacature ook hier? Plaats hem snel en gemakkelijk op NijmegenStudentenstad.nl en vindt een student voor de functie! Reacties op de vacature komen direct bij jou terecht, zonder tussenkomst van NijmegenStudentenstad.nl!

Vacature plaatsen!

Bijbanen in Nijmegen

 • Veldmedewerker SMP onderzoek

  Veldmedewerker SMP onderzoek

  Wil jij je ecologische soortenkennis uitbreiden? Ben je flexibel én ook nog op zoek naar een unieke (bij)baan? Lees snel verder!

 • Kistdrager (Meerdere locaties)

  Kistdrager (Meerdere locaties)

  Ben jij op zoek naar een betekenisvolle en eervolle bijbaan? Dan is de functie van Drager bij De Helpende Hand b.v. iets voor jou!

 • Commerciële bijbaan bij Budget Thuis

  Commerciële bijbaan bij Budget Thuis

  Fair enough, als student staat je opleiding op de eerste plaats. Al neemt dit natuurlijk niet weg dat je ook graag tijd en geld over hebt om leuke dingen te kunnen doen.

 • Medewerker banqueting in Amsterdam

  Medewerker banqueting in Amsterdam

  Zoek jij een rol waarin jouw gastvrijheid en servicegerichtheid centraal staan? Als medewerker banqueting speel je een belangrijke rol in het verzorgen van een onvergetelijke ervaring voor alle medewerkers en gasten die hier op bezoek komen.

 • Commerciële bijbaan in Sittard

  Commerciële bijbaan in Sittard

  De drang om altijd het onderste uit de spreekwoordelijke kan te halen, die voel je ook binnen je carrière. En dus ben je toe aan een stap die bij die ambities past

 • Junior sales medewerker (bijbaan)

  Junior sales medewerker (bijbaan)

  Een spelletje op de zondagmiddag is voor jou nooit zomaar een spelletje. Dan moet er gewonnen worden ook. Een tussenweg is er niet.

 • Klantenservice medewerker in hartje Amsterdam

  Klantenservice medewerker in hartje Amsterdam

  Jij kan luisteren als geen ander en wanneer je vrienden raad nodig hebben, weten ze direct wie ze moeten bellen. Zit ik een beetje in de buurt? Dan is een bijbaan als klantenservice medewerker jou mogelijk op het lijf geschreven.

 • Medewerker burgerzaken bijbaan

  Medewerker burgerzaken bijbaan

  Op zoek naar een betekenisvolle (bij)baan waarbij je veel contact hebt met mensen? Dan kan dit zeker wat voor jou zijn!

 • Verkoopadviseur Kok Fietsen Utrecht

  Verkoopadviseur Kok Fietsen Utrecht

  Ben je een fietsliefhebber op zoek naar een leuke en sportieve baan in een fietsenwinkel in Utrecht?

 • Bootcamp Trainers Gezocht in Amsterdam

  Bootcamp Trainers Gezocht in Amsterdam

  Altijd al Bootcamp Trainer willen worden maar geen certificaat? Je kan nu de opleiding volgen bij Bootcamp Tai in Amsterdam.