Skip to main content

Wereld Hamburgerdag in Nijmegen

28 mei? Dan denkt natuurlijk iedereen aan Wereld Hamburgerdag. In Nijmegen zijn er verschillende gelegenheden om een burger te eten. Vandaag deel ik er een aantal met jullie: speciaal voor Wereld Hamburgerdag.

Wereld Hamburgerdag

Er is tegenwoordig overal een dag voor. Maar goed, terwijl we bij sommigen van deze dagen nogal raar kunnen fronsen, is dit eerder een dag waarvan mensen trek krijgen. Want wees eerlijk: een goede hamburger kan er altijd in. Of je nou wel of geen vlees eet, een vegetarische hamburger is ook best wel lekker. Je zou er natuurlijk voor kunnen kiezen om deze geweldige dag samen met je geliefden aan de eettafel of in de woonkamer te vieren, waar zeker niets mis mee is. Een hamburger delen is best een intiem moment, dat begrijp ik. Maar je zou natuurlijk ook gezellig erop uit kunnen en ergens in Nijmegen een hamburger gaan eten. Mocht je dat overwegen, lees dan snel verder voor mijn tips!

Waar gaan we eten?

Heel leuk zo'n dag natuurlijk, maar er zijn zoveel restaurants in Nijmegen. Afgaande op mijn eigen ervaringen en recensies kan ik deze 3 restaurants zeker aanraden als het aankomt op Wereld hamburgerdag!

Restaurant Wally

Restaurant Wally: een hamburgerrestaurant in Nijmegen. Ze hebben een grote verscheidenheid aan burgers: zowel vegetarisch als vlees. Je kunt zelf je bijgerechten kiezen en je burger samenstellen. Als je een dieet hebt houden ze hier ook rekening mee. Oh ja, en ze hebben een wijn en bierkaart waar je u tegen zegt. 

Funkenstein

Funkenstein: alles is hier funky! Ze hebben een kaart met funky burgers en daarnaast nog een andere kaart. Hier is een wat minder grote vegetarische burger kaart, maar daar tegenover staat dat ze andere vegetarische gerechten op hun kaart hebben. Voor ieder wat wils dus! De prijs ligt iets hoger dan bij Wally. 

Burgerme

Burgerme: Wil je alleen even een burger afhalen of thuis laten bezorgen? Dit kan bij Burgerme. Je kunt fingerfood combineren met een burger, burger met frietjes, of alles door elkaar. Oneindig veel verschillende combinaties. En lekker thuis op de bank eten! Voordeel: je kunt s avonds laat nog bestellen! 

Wat ga jij doen op Wereld Hamburger Dag? Toch maar gewoon een burger halen bij McDonald's of Burger King? 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.