Skip to main content

Kamer inrichten: online spullen bestellen

Yeah, een kamer gevonden! De tijd van je leven gaat nu echt beginnen! Ben je er klaar voor? Veel biertjes en katers, weinig geld en altijd een lege koelkast. Nu je een kamer hebt gevonden mag je beginnen met de inrichting hiervan. Omdat het shoppen in woonwinkels nu niet zo’n heel goed idee is en ook niet overal meer kan en mag, leg ik je uit welke dingen voor in kamer je makkelijk online kunt bestellen!

Kledingkast

Een kledingkast bestel je supermakkelijk online. Het is handig dat je de afmetingen duidelijk ziet staan en dat je dit meteen in je kamer op kunt meten. Eigenlijk is een kledingkast altijd zoals hij staat op de afbeelding op de website. Er kan dus weinig fout gaan. Een bijkomend voordeel is ook dat je zelf niet hoeft te sjouwen. Hij wordt lekker bij je thuisbezorgd en met een beetje geluk brengen ze ‘m ook nog boven! 

Raamdecoratie

Je zou het in eerste instantie niet denken, maar gordijnen kun je heel makkelijk online bestellen. Meestal staat er op de website een handige meetinstructie. Zo kun je bijvoorbeeld gordijnen op maat laten maken. Dit staat wel zo netjes! Ik zou houten jaloezieën kopen zeker aanraden! Dit geeft een gezellige sfeer, staat strak en ze zijn erg handig. Je kunt namelijk veel licht naar binnenlaten, zonder dat mensen naar binnen kunnen kijken. 

Tv

Misschien is een tv online bestellen zelfs wel handiger dan in de winkel. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar in de winkel zie ik door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende tv’s, die in mijn ogen allemaal op elkaar lijken. Op de meeste websites kun je kijken per prijsklasse, merk of andere wensen die je hebt. Zo houd je een beter overzicht van alle verschillen en het aanbod wordt minder groot. Een tv is vaak nog de volgende dag in huis!

Planten

Planten online bestellen klinkt misschien een beetje gek, maar het is wel leuk! Want wat is er leuker dan een pakketje krijgen met een plant erin? Er zijn verschillende websites waar je superleuke planten kunt kopen. In de beschrijving staat hoe ze verzorgd moeten worden, waardoor jij meteen weet of het een plant voor jou is. Vaak zijn de planten online ook voordeliger dan in de winkels en er zijn regelmatig acties. Bijvoorbeeld op plantjes die niet verkocht worden, maar wel heel mooi zijn.

Heb je nog geen kamer gevonden in Nijmegen? Kijk dan snel in ons kameroverzicht van Nijmegen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Nijmegen Studentenstad

Nijmegen biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Nijmegense studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Nijmegen.

Studeren in Nijmegen

Ga jij studeren in Nijmegen? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Nijmegen

Ga je in Nijmegen studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Nijmegen en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Nijmegen

Er zijn heel veel redenen om in Nijmegen te studeren en wonen tijdens je studententijd. Nijmegen is een gezellige stad waar altijd wel iets te doen is.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Nijmegen

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Nijmegen Studentenstad.

Gezondheidszorg in Nijmegen

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Nijmegen staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.